Ryanair jegyek már 2500 Ft-tól? Hogy lehet hogy ilyen olcsóak? Vagy még pluszba kell fizetni érte? Valaki magyarázza el nekem
Olga néni tipikus esete a mondásnak: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Feladott csomag ára nincs benne, de azt sokan amúgy se visznek. Tehát tényleg lehet ennyiért repülni. Adó, illeték és minden kötelező díj benne kell legyen az árban. Ezzel már rég nem lehet trükközni, kivéve persze az utazási irodákat, de az más téma...
Hogy lehet ilyen olcsó? Ez tehát olcsó? Csak mert huszad ennyiért is volt már. Érdekes az hogy miért? Ha a Tescóban 5 forint a zsemle akkor megveszed vagy előbb alaposan utana jársz, hogy ennek mi az oka?
Azért van olyan , hogy a reptéri illeték nincs benne az árban. Azért tudnak a fapadosok olcsóbb jegyeket eladni, mert ők mindig olyan reptérre szállnak le, ami nagyon , akár 70 km távolságban is van a várostól. Ha beleszámolod a vonatjegyet, amivel beérsz a városba, akkor már nem is olyan olcsó.
De a másik, amiért megtehetik, hogy olcsóbbak , mint a többiek, hogy gyakorlatilag nincs szerviz a gépen, olyan állóhelyen van a gép, ami nem kényelmes.
És nem utolsó sorban, amennyiben egy fapados késik, vagy törlik a járatukat, akkor az biztos, hogy nem fognak egy másik légitársaság gépére átrakni, hiába a légitársaság hibájából történik a dolog.Vagyis ők nincsenek megállapodva egyik légitársasággal sem arról, hogy olyan esetben, ha a légitársaság hibája miatt nem tud az utas elutazni, akkor átvegyék egymás utasait. Ezért sajnos sokan hoppon maradnak, ha valami történik a géppel.
Ezt sokan nem tudják mindaddig, amíg velük nem történik valami.
Persze az is igaz, amit az előttem lévők leírtak, hogy csak limitált helyek vannak olcsón, ahogy telik a gép, egyre drágább.
Azt tudom javasolni, hogy azért más légitársaságot is kérdezz meg az árakról, mert ha náluk is korán tudsz helyet foglalni, akkor bizony ott is léteznek olcsóbb árak, csak velük jobban jársz szolgáltatásukban./ és itt nem feltétlenül a gépen lévő szervízre gondolok csak/
"Ezért sajnos sokan hoppon maradnak, ha valami történik a géppel.
Ezt sokan nem tudják mindaddig, amíg velük nem történik valami."
Néha már fáj, hogy egyesek milyen tájékozatlanok. Amivel nem lenne baj csak ne hirdetnéd a hülyeséget! Hoppon maradnak?? Mi van?? Ha törölnek egy járatot a légitársaságok hibájából akkor kártérítés jár. Ezen felül arra is van mód hogy más társasággal repüljön valaki ilyenkor. Ha pedig nem tudják elszállítani az utast aznap sehogyan akkor szállás is jár, igen a ryanairnél is!
Komolyan nem értem mit zagyválnak itt össze egyes válaszokban.
" Azért van olyan , hogy a reptéri illeték nincs benne az árban."
Mindig benne van. Úgy a ryanairnél mint minden más légitársaságnál is.
Sajnos látom, hogy Te vagy tájékozatlan, mivel nem tudod mit írsz. Bizony a fapadosok nem adják át az utasokat másnak. Ez biztos! Főleg a Ryanair.Honnan ismered a légitársaságok szabályait olyan nagyon?Én ismerem és nem véletlenül írtam a dolgokat le.
Szerinted egy 3000 Huf-os jegyekkel teli gépet simán átadnak egy LH ?? Ugyan !!Bizony, hogy nem, mert akkor még az állóhelyet sem érdemes elhagynia a gépeknek.
De nem baj, nekem tényleg mindegy, hogy ki mit irogat itt.
Egyébkén a reptéri illetékről csak annyit, hogy bizony általában a nettó árat hírdetik, mert mivel a reptéri illeték napi árfolyam függő, ezért bizony előre nem tudják megmondani, hogy a foglalás pillanatában milyen az árfolyam. Tehát, ha látsz a hírdetésben árat, az bizony elképzelhető, hogy nem a totál ár. Sőt még jöhet rá csomag ár is. Ezt meg kell nézni a honlapon, hogy ki hogy szállítja a csomagokat.
Hiába okoskodsz itt, én csak azt tudom mondani, hogy mindenki okosabb lenne, ha elolvasná a feltételeket.
Vagy hívja fel a szakembereket, minthogy itt ilyen okoskák véleményére hallgassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!