Aaaakosaaaak kérdése:
Minecraft1.2.5-re letöltöttem a Clay soldies modot. De nem mukszik. Mit tegyek? Valaki lépésről lépésre magyarázza el nekem a mod letöltését és berakását. Help my!
Figyelt kérdés
kitöröltem a META-INF mappát is de úgy sem megy.2012. júl. 27. 12:57
1/2 anonim válasza:
Teeee gyerek... tudom tudom, hogy Angol-Magyar vagy... ezt már leírtad nekem egyszer mikor beszóltam ez miatt egy másik kérdésnél de... a "help my" nem azt jelenti, hogy "segítsetek nekem" HELP ME(!) ezt akarod írni.... amúgy a kérdésedre meg a válasz az h nem mondoooom meeeg mert egy bunkó p*cs vagy...
2/2 anonim válasza:
Install ModLoader first!
Drop the zip file into the mods folder in your .minecraft directory, i.e. C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\.minecraft\mods
Play Minecraft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!