Ryanair kézipoggyász kérdés?
Figyelt kérdés
a ryanair-es gépekre 10 kg kézipoggyászt lehet felvinni. ha szeretnék laptopot is vinni, hogy oldom meg? szóval lehet az a 10 kg úgy, hogy egy laptoptáska + egy kistáska? és ez nem haladná meg a 10kgt.. csak a laptoptáskát nem tudom még egy táskába belerakni.. -.-2012. jún. 24. 22:45
1/2 anonim válasza:
1 azaz egy db kézipoggyászt lehet felvinni. Nincs variálás, vagy egy táskába beleteszel mindent, vagy fizetsz, mint a katonatiszt.
2/2 A kérdező kommentje:
értem. ettől féltem. nagyon köszönöm a gyors és segítőkész választ! megpróbálom valahogy megoldani :)
2012. jún. 24. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!