Nincs itt valaki aki meg akar vígasztalni?
Figyelt kérdés
Légyszi.2013. márc. 1. 21:52
11/18 anonim válasza:
Nyugodj meg, és ahelyett hogy ilyen későn még itt ülsz és kérdéseket írogatsz ki, tanulj. Abból hidd el sokkal nagyobb hasznod lesz. Szüleid csak a javadat akarják.
12/18 A kérdező kommentje:
Uristen. Anyukám ide jött és megölelt. Ezt nem hiszem el.
Egyébként péntek este tanuljak?
2013. márc. 1. 22:35
14/18 anonim válasza:
Egyébként ennek nagyon kamu szaga van. Mármint nem a kérdésnek, hanem a dolgozat dolgozat hátán, neked meg hányingered van.
Nem vádollak, csak ügyesebben csináld. Nem csoda, hogy kiabáltak, ez elég átlátszó volt.
15/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kamu szaga van, de nem kamu.
Mikor hazamentem hánytam is. És tényleg sok dolgozatot írtunk.
2013. márc. 1. 23:06
16/18 anonim válasza:
Igen, pont arra céloztam, hogy a sok dolgozat miatt volt hányingered.
17/18 anonim válasza:
Hogy nem tudtad, hogy dolgozat lesz? Nincsenek barátaid? A tanároktól is megkérdezhetted volna, hogy mit vesztek.
18/18 anonim válasza:
Ha ilyen rosszak a jegyeid és jó gimibe akarsz tovább menni akkor igen pénteken is tanulj, sőt szombaton meg vasárnap is. Örülj hogy anyudék szeretnek és jót akarnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!