Nincs itt valaki aki meg akar vígasztalni?
Figyelt kérdés
Légyszi.2013. márc. 1. 21:52
3/18 A kérdező kommentje:
Szóval. Nagyon összevesztem a szüleimmel és nagyon magam alatt vagyok..:|
2013. márc. 1. 21:56
4/18 anonim válasza:
Miért vesztél velük össze? Hány éves vagy?
6/18 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Rosszul voltam, ezért elmentem az utolsó két angol óráról. A tanár meg minden rosszat elmondott rólam anyukámnak. Meg beteg voltam, és most mindenből dolgozatot írtunk, a legtöbb egyes-kettes lett mert én nem tudtam, hogy írunk a betegség miatt. A tanárok persze ezt nem fogadják el.
És most a szüleim mindent összehordtak rólam, hogy milyen rossz vagyok, trehány stb... Nagyon összevesztem velük.
2013. márc. 1. 22:04
7/18 anonim válasza:
Megesik! Majd megbékélnek. Nekem is voltak ilyen vitáim. Ez egy megszokott dolog ilyen korban.
8/18 A kérdező kommentje:
Nálam is mindennos, de most úgy értem, hogy tényleg nagyon összevesztem velük. Ordibálások, ajtócsapkodások... :S
2013. márc. 1. 22:07
9/18 anonim válasza:
És miért voltál rosszul amiért eljöttél?
10/18 A kérdező kommentje:
Hányingerem volt.
2013. márc. 1. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!