Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen embernek tartod magad?

Milyen embernek tartod magad?

Figyelt kérdés
írhatsz bármiről, bárhogyan
2013. febr. 23. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Megkockáztatom ez a legnehezebb kérdés, amit valaha láttam GYK-n. Pedig 3 éve fent vagyok. Annyira nehéz, hogy most nem is válaszolok, mert én ehhez már fáradt vagyok. Holnap viszont ha nem felejtem el, akkor megteszem.
2013. febr. 23. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
önfejű, határozott, tervezős, intellektuális, álmodozó, életvidám, humoros. a családom imádom, könnyen szerelmes leszek, viszont másokkal nem tudok mély kapcsolatot kialakítani, kötődni, és nem is igénylem. túl könnyen beleélem magam dolgokba. sok minden érdekel, de kevés dologban mélyedek el igazán, mindent kipróbálok, megkapargatom a felszínt, ám hamar ráunok az adott dologra.
2013. febr. 24. 01:17
 3/3 anonim ***** válasza:

ja, és szeretek másoknak segíteni, átadni nekik valamiféle tudást. alapvetően nem ítélek elsőre, nagyon nem szeretem az előítéleteket, idegenek leszólását.

előző voltam.

2013. febr. 24. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!