Volt már úgy, hogy nem bírtad tovább és ott, ahol voltál elsírtad magad?
Figyelt kérdés
nekem volt,hazafele jövetel egyszerűen nem bírtam már és az út kellős közepén elbőgtem magam2009. szept. 9. 18:03
11/16 anonim válasza:
összevesztem suliban a barátommal, kimentem a buszmegállóban, természetesen tele volt, és ott jött rám a sírás... majd a buszon is folytak a könnyeim, ha akartam volna se bírtam volna titkolni, mivel nagyon durván összevesztünk a barátommal, azt hittem szakítani fogunk... persze mindenki megbámult, de inkább szánakozva, de akkor épp nem igazán érdekelt...
12/16 anonim válasza:
Persze többször is, az egyetem épületéből kifele jövet karó vizsgák után. nem érdekelt, ki mit szól hozzá, hogy bőgök.
13/16 anonim válasza:
Már többször is volt ilyen, általában akkor fordul elő, amikor túl nagy rajtam a nyomás. 2 kicsi gyerekem van, a férjem sokat dolgozik, úgyhogy néha nálam is elszakad a cérna :-(
14/16 anonim válasza:
Szia. Egy hete összevesztünk a barátnőmmel, szakítottunk is.... Mikor jöttem hazafelé, már majdnem sírtam, de az utcán igyekeztem visszafogni. Végülis nem sikerült és kicsordult a könnyem, de gyorsan letöröltem és nem látták meg. Hazaértem, a lépcsőházban már tényleg folytak a könnyeim, belépve a lakásba pedig kitört belőlem. Szerencsére anyu nem volt otthon, úgyhogy nem kellett fékezni magam. Bőgtem, mint egy őrült, aztán egy idő után már nem tudtam. Anyu hazajött, addigra már nem látszott rajtam, hogy sírtam. Végülis nem sokkal (pár nappal) később kibékültünk és azóta is együtt vagyunk:) Nagyon nehéz volt fékezni magam az utcán, de hát az ember nem szívesen nyílik meg a fél város előtt.... Üdv: Gyuszi, 19
15/16 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, hogy újra összejöttetek :)
2010. febr. 10. 16:31
16/16 anonim válasza:
Szia. Igen, Mi is örülünk:) (előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!