Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már úgy, hogy nem bírtad...

Volt már úgy, hogy nem bírtad tovább és ott, ahol voltál elsírtad magad?

Figyelt kérdés
nekem volt,hazafele jövetel egyszerűen nem bírtam már és az út kellős közepén elbőgtem magam
2009. szept. 9. 18:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Sőt legtöbbször mindig akkor van sírhatnékom és akkor tudnék a legjobban.. bezzeg itthon a négy fal között sehogy sem jön össze egy jó kiadós sírás.
2009. szept. 9. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször is :(
2009. szept. 9. 18:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is volt már, haza fele jövet is, h folyt már a könnyem vmi miatt. jaj, de rossz. :(
2009. szept. 9. 18:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt 3szor.

Egyszer, amikor reggel jöttem haza a Tescoból mert diákmunkásként éjszaka árut töltöttem, és az egyik dolgozó kirúgta alólam a sörös rekeszt mert azon ülve rendeztem a sorokat, és ordított velem hogy guggoljak és ne üljek, hiába mondtam neki hogy fáj a guggolás, és ülve gyorsabban végzek vele, nem érdekelte, kirúgta alólam és ordított velem. Amikor leszálltam a buszról elbőgtem magam az utcán, addig bírtam.

Aztán egyszer matek órán az egyetemen. Már második féléve csináltam a matekot mert nem sikerült és különtanárhoz is jártam állandóan és egyik órán annyira kilátástalannak találtam hogy mondja a tanár a magáét és a sok erőfeszítésem ellenére még mindig nem értem, hogy elbőgtem magam órán. Hiába próbáltam csöndben maradni a körülöttem ülők észrevették és próbáltak vigasztalni. (egyébként megbuktam másodjára is belőle és csak harmadik félévben engedtek át egy kettessel).

Aztán volt mégegy eset, a szüleim elutaztak itthonról és egyedül maradtam, áthívtam a páromat. De anyáék nem tudtak semmit még azt se hogy van valakim és borzasztó lelkiismeret furdalás vett elő hogy ők azt hiszik, egyedül vagyok itthon egész hétvégén. Pont szex közben jött rám a sírhatnék de kibírtam amíg vége lett de aztán fél óráig bőgtem.

Sajnos néha előfordul :(

22L

2009. szept. 9. 18:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

hát velem is történt már ilyen férfi léttemre pedig nem vagyok egy hisztis rinyás selyemfiú.

Soha semmin nem sírtam még, de ha egyszer nagyon dühös az ember... gyorsabban ver a szív, stb egyszerűen erősebb a test. Azt jó leadni, ütögetéssel, vagy valamilyen erőkifejtéssel, le lehet adni. De ami az érzelmeket, gondolatokat illeti... azt nem lehet leadni szimpla káromkodással.

Egyszer fordult velem elő olyan hogy ott ahol voltam elsírtam magam, buszon voltam, egész nap furcsa volt a hangulatom, és ha butaságokat vagy igazságtalanságokat hallottam, nagyon rosszul érintett. Aztán a haverom mondott még valami fárasztó dolgot, na az betett nekem, mikor felértünk a buszra és leültünk már folyt a könnyem, aztán magyarázhattam neki hogy miért sírok, fele kamu volt mert én se értettem még akkor:D

Azóta voltak még ilyenek de magamban tudom tartani, aztán meg vannak a módszereim arra amivel elvonom a figyelmem és felvidulok:D

2009. szept. 9. 19:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ma!

A buszon elkezdtem bőgni mint állat,szerelem miatt :(

ráadásul akárhova kapcsoltam a rádióba majdnem mindenhol valamilyen lassu szám ment!Na ott aztán még rosszabb lett!

2009. szept. 9. 19:37
 7/16 A kérdező kommentje:
és ilyenkor nem zavar titeket, hogy az emberek megbámulnak?
2009. szept. 9. 19:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem!Mindenkinek lehet rossz pillanata napja ilyesmi,nekem épp ma volt és ott azon a szent helyen(bkv busz)
2009. szept. 9. 20:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, hagy bámuljanak, elhihetik hogy nem jókedvemből bőgök :( ritkán látok nyílvános helyen egyedül síró embert de mindig belegondolok vajon micsoda borzalmat élhet át hogy nem tudja visszatartani pl a buszon :(
2009. szept. 9. 20:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak ma, háromszor.

Először reggel a buszon.. Hallgattam az mp4-em, és pont a "közös számunk" lassú átdolgozása jött. Hát nem bírtam ki.

Aztán nagymamám hazahozott az iskolából, mert beteg vagyok. Kérdezte, hogy mi van velem és a barátommal. Ahogy meséltem nem bírtam, és megint elbőgtem magam.

Aztán a Tescoban. Ahogy egyedül nézelődtem, válogattam, hirtelen rájöttem, hogy borzasztó egyedül vagyok, és ha elhagy a barátom nem lesz senkim.. :(

A szerelem...

17L

2009. szept. 9. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!