Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most hogyan tovább? bőv lent

Most hogyan tovább? bőv lent

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, akivel megszakítottam a kapcsolatot (én véglegesen) hogy ő hogyan gondolta, nem tudom, de különösebben nem is érdekelt hogy aztán mit kezd.

1-2hónapja történt ez a lezárás, vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg. és egyik nap megcsörgetett de nem vettem fel. Mit ne mondjak, hiányzik, csak félek, hogy mindazt mit átéltem, újra ismétlődik. evégett nem merem újra indítani ugymond a barátságunkat. Az a durva, hogy habár nem vettem fel a telefont, utólag így most érdekelt volna mit akart, és most várom hogy újra keressen hogy ha bátorságomat összeszedve felvegyem a telefont és megtudjam. teljesen össze vagyok zavarodva. de nem is merem felvenni vele a kapcsolatot. beszélni vele mindezek után. főleg nem telefonon, aztán mégis:S ti mit tennétek? hogyan tovább?

17/L

2011. okt. 9. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:

miért akarod lezárni a barátságot??

ha komolyan gondolod ezt a lezárást viszont ő még barátjának tekint akkor meg kéne vele osztanod hogy vége nem gondolod??

2011. okt. 9. 16:42
 2/10 A kérdező kommentje:

várj, akkor kicsit részletezem.

mondta hogy megszeretné beszélni amik történtek, ezt még akkor amikor történt mindez. és mondtam hogy nem kell megbeszélni (mert így is fájt az egész dolog, és nem akartam annyira felidegesíteni magam hogy felrobbanjak)

Van olyan okos, hogy ebből levágja, mert elég jól ismerem. Bár ezt az oldalát még nem ismertem, amik történtek, amiket tett. nem gondoltam volna soha hogy ilyesmire képes még akkor is ha elveszíthet valakit miatta.

Ő ilyen erőszakos fajta, hogy ha tudja is hogy vége mindennek, akkor is küzd. kicsit furán fogalmaztam meg magamnak, de ez olyan kb, mint "meghalt a kutya, tudatában van ennek, de próbálja újraéleszteni" vagy valami ilyesmi:)

2011. okt. 9. 16:51
 3/10 A kérdező kommentje:
azért akarom lezárni, mert sokat kínlódtam miatta. viszont most elkezdett hiányozni. úgy ennyi. ezért kértem tippet mit csinálnátok ti
2011. okt. 9. 16:53
 4/10 anonim válasza:
És most újra átakarod élni ugyanazt a kínlódást? Hát nem tudom.. van aki egyszer is tanul, de van aki szerelmes és vak.
2011. okt. 9. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
jaa így már kezdem érteni. ne békülj ki vele..mindig hiányozni fog, mert sok közös emléketek van stb. de szerinted működne még ez a barátság?? mert ha nem, akkor felesleges rá időt pazarolni...én is hasonló helyzetben vagyok, csak az a különbség hogy ő nem csinált aljas dolgokat csak szimplán megbántott...és ő nem küzd hogy helyrehozzuk. úgyhogy szerintem hagyd a fenébe..ha nagyon érdekel hogy mit akart mondani akkor irj neki egy sms-t h mivan és kész..:)
2011. okt. 9. 16:58
 6/10 A kérdező kommentje:

akkor egy kérdés még. tegyük fel a helyemben lennétek, és vele is, és nélküle is rossz lenne.

Ha vele vagytok, úgyérzitek lassan megőrültök, vagy nélküle, de olyan áron, hogy folyton előjön a múlt, és nem tudjátok kiverni a fejetekből, és szenvedtek már. DE ha vele ha nélküle, bármikor be depizhettek.

Szóval a kérdés. vele vagy nélküle?

aztán tényleg befejeztem.

2011. okt. 9. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Énis voltam hasonló helyzetben én a "vele"-t választottam volna de aztán mégis úgy alakult hogy nélküle lett. Rossz volt egy ideig nagyon, de azóta már elfelejtettem.
2011. okt. 9. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ki olyan elvakultan naiv, hogy azt hiszi, van barátság hullámvölgyek nélkül? Habár nem tudom, pontosan mit tett (és emiatt válaszolni se nagyon lehet), de sztem nincs olyan rossz cselekedet (na jó talán mégis), amit ne lehetne valakinek megbocsátani. Főleg, ha egy barát az illető.
2011. okt. 10. 00:49
 9/10 A kérdező kommentje:
utolsó, elmondanám, de így nem. csak privátba. ha kapok valakitől mail címet, szívesen elmondom.
2011. okt. 10. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálam itt a lehetőség hogy írj ha gondolod megteheted.

Nem tartalak vissza :D

2011. okt. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!