Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok rólam? Azt,...

Mit gondolnátok rólam? Azt, hogy igénytelen vagyok?

Figyelt kérdés

Egyetlen nadrágom van, ami már régen kiszakadt (megvarrtam). A többi ruhám (póló, pulcsi)azok jó állapotúak, de azok is elég ósdik. És ma már a táskámon sem tudtam behúzni a zippzárt, és a pántja is leszakadt régebben, már csak egy hajgumi tartja. Egyszerűen nem merek kérni anyámtól pénzt, mert tudom, hogy így is alig tudunk megélni. A suliban a barátaim nem mondanak semmit, pedig biztos észrevették már (gondolom nem akarnak megbántani), viszont többen megjegyezték már, hogy nincs több ruhám? csóró vagyok?...stb...

Mindig tiszták a ruháim, de ha nincs más nem tudok mit csinálni.

2009. szept. 8. 17:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nekem is egy nadrágom van. na jó, egy hosszú télre, és egy rövid nyárra. de ennyi. pedig nem vagyok már sulis, de egyszerűen annyi pénzem nincs, hogy megsajnáljam magam.

biztos, hogy észreveszik mások, talán le is írnak emiatt, de akkor is ez van. :)

2009. szept. 8. 22:57
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem evvel nincsen semmi gond, nem fog emiatt senki sem megszólni ne aggódj, 17 évesen már el kell érni egy bizonyos agyi szintet.A fiúkkal se törődj, majd eljön a te herceged is :) Azt megkérdezhetem, hogy melyik városból írsz?
2009. szept. 8. 23:38
 23/28 anonim ***** válasza:
a fiuk ugyis pár évvel később érnek szal nyugi, mink egy ideig hülyébbek vagyunk :D 17-f
2009. szept. 9. 15:30
 24/28 A kérdező kommentje:

Szfvárról írok!

Köszönöm a válaszokat, így egy kicsit megnyugodtam :)

2009. szept. 9. 16:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Esetleg vásárolhatnál ruhát turkálóban. Alantasan hangzik, de én is be szoktam térni, pedig mi nem vagyunk pénzszűkében. Egyszerűen csak nem akarok többezer forintért gatyát vásárolni, ami úgyis kiszakad. A turkálóban mindig lehet találni egy-két igényesebb, alig használt ruhát, potom összegért (van olyan, ahol kilóra mérik). Múltkor ötven forintért vettem egy nagyszerű blúzt.
2009. szept. 9. 17:22
 26/28 anonim ***** válasza:

Úhh, most kissé fogalomzavarban voltam. :D

Szóval ha már turi, akkor kínaiban is lehet jó minőségű ruhákat találni, és az ára is többnyire megegyezik a turis ruhákkal (persze csak nálunk. ha arrafelé nem, akkor nem szóltam!).

2009. szept. 9. 17:27
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen méretű ruhákat hordassz?

2009. szept. 10. 14:02
 28/28 anonim ***** válasza:
az igénytelenség azt jelenti hogy nem törődsz a dolgaiddal és teljesen mindegy hogy mivan veled. szerintem te nem ilyen vagy, ugyanis ha nem teheted meg hogy milyen ruháid legyenek, de tisztán tudod tartani, és tudsz rá vigyázni, akkor nem vagy igénytelen, sőt..
2010. szept. 25. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!