Mit gondolnátok rólam? Azt, hogy igénytelen vagyok?
Egyetlen nadrágom van, ami már régen kiszakadt (megvarrtam). A többi ruhám (póló, pulcsi)azok jó állapotúak, de azok is elég ósdik. És ma már a táskámon sem tudtam behúzni a zippzárt, és a pántja is leszakadt régebben, már csak egy hajgumi tartja. Egyszerűen nem merek kérni anyámtól pénzt, mert tudom, hogy így is alig tudunk megélni. A suliban a barátaim nem mondanak semmit, pedig biztos észrevették már (gondolom nem akarnak megbántani), viszont többen megjegyezték már, hogy nincs több ruhám? csóró vagyok?...stb...
Mindig tiszták a ruháim, de ha nincs más nem tudok mit csinálni.
nekem is egy nadrágom van. na jó, egy hosszú télre, és egy rövid nyárra. de ennyi. pedig nem vagyok már sulis, de egyszerűen annyi pénzem nincs, hogy megsajnáljam magam.
biztos, hogy észreveszik mások, talán le is írnak emiatt, de akkor is ez van. :)
Szfvárról írok!
Köszönöm a válaszokat, így egy kicsit megnyugodtam :)
Úhh, most kissé fogalomzavarban voltam. :D
Szóval ha már turi, akkor kínaiban is lehet jó minőségű ruhákat találni, és az ára is többnyire megegyezik a turis ruhákkal (persze csak nálunk. ha arrafelé nem, akkor nem szóltam!).
Szia!
Milyen méretű ruhákat hordassz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!