Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok rólam? Azt,...

Mit gondolnátok rólam? Azt, hogy igénytelen vagyok?

Figyelt kérdés

Egyetlen nadrágom van, ami már régen kiszakadt (megvarrtam). A többi ruhám (póló, pulcsi)azok jó állapotúak, de azok is elég ósdik. És ma már a táskámon sem tudtam behúzni a zippzárt, és a pántja is leszakadt régebben, már csak egy hajgumi tartja. Egyszerűen nem merek kérni anyámtól pénzt, mert tudom, hogy így is alig tudunk megélni. A suliban a barátaim nem mondanak semmit, pedig biztos észrevették már (gondolom nem akarnak megbántani), viszont többen megjegyezték már, hogy nincs több ruhám? csóró vagyok?...stb...

Mindig tiszták a ruháim, de ha nincs más nem tudok mit csinálni.

2009. szept. 8. 17:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
54%

Remélem most nem sajnáltatni akarod magadat...

Volt nem is egy ilyen osztálytársam. Még csak nem is szegények voltak. A ruháik tiszták, nem büdösek, semmi ilyesmi, úgyhogy tőlem aztán....

Az egyik egyébként a padtársam volt, jó haver.

2009. szept. 8. 17:59
 2/28 A kérdező kommentje:

Ha sajnáltatni akarnám magam akkor azt ismerősök körében tenném, hogy adjanak valamit :D

Nem, én csak egy reális képet adtam magamról, és kiváncsi vagyok, hogy mit gondolhatnak azok, akik mindennap látnak.

2009. szept. 8. 18:02
 3/28 A kérdező kommentje:

De ha jól veszem ki a válaszodból, akkor te nem néznél le ezért senkit.

köszönöm a választ :)

2009. szept. 8. 18:03
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, sokan vannak akik lenéznek embereket emiatt!

Ha tiszták a ruháid, semmi baj nincsen. Nekem sincsen sok ruhám igazából, mégsem csinálnak cikizést ebből.

Nem vagy igénytelen, de egy-két új ruhát mindenképpen próbálj meg beszerezni!

Habár azt sem írtam, mi vagy, ki vagy. :)

Ezt pótolnád, és hátha egyértelműbb lesz a kérdés.

2009. szept. 8. 18:10
 5/28 A kérdező kommentje:

16 éves lány vagyok.

A suliban a többi lány nem mond semmi bántót, pedig ők tényleg jól öltözködnek. A fiúk szoktak beszólogatni.

2009. szept. 8. 18:19
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Áh, értem.

Szóval a válasz: nem vagy igénytelen!

Nem hiszem, hogy sajnáltatnád magad, az első válaszolóra visszatérve, innen (onnan) úgy se tud(nánk)unk segíteni!

2009. szept. 8. 18:20
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk már csak ilyenek, egyébként én is fiú vagyok, 16 éves.

De ilyet nem csinálok.

2009. szept. 8. 18:21
 8/28 A kérdező kommentje:

És, akkor ne szégyenkezzek emiatt, amíg nem tudok normálisabb cuccokat szerezni? Turkálóba benézek majd, hátha találók olcsón valamit (egyenlőre azonban ez sem megoldott).

És mit mondjak, ha csúfolnak? :S

2009. szept. 8. 18:24
 9/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, te akkor rendes vagy :)
2009. szept. 8. 18:25
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tartod tolakodónak, akkor elmondanád, miért éltek szűkösen?

(még mindig az előző ember vagyok)

Csak azért, mert van egy ugyanilyen osztálytársam aki 17 éves, kisnövésű, alig van cucc rajta, és az anyja alkoholista. Amiatt nem tudnak megélni.

Most nem (!) feltételeztem, hogy itt erről lehet szó, csak érdekelt.

Figyelj, aki ismer, nyilván tudja, hogy nem vagytok milliomosok. A tanárok ilyennel nem foglalkoznak (némelyik, elég tré ruhákban jár, de az ízlése miatt!).

, és szerintem nem kell szégyenkezni emiatt.

2009. szept. 8. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!