Mit gondolnátok rólam? Azt, hogy igénytelen vagyok?
Egyetlen nadrágom van, ami már régen kiszakadt (megvarrtam). A többi ruhám (póló, pulcsi)azok jó állapotúak, de azok is elég ósdik. És ma már a táskámon sem tudtam behúzni a zippzárt, és a pántja is leszakadt régebben, már csak egy hajgumi tartja. Egyszerűen nem merek kérni anyámtól pénzt, mert tudom, hogy így is alig tudunk megélni. A suliban a barátaim nem mondanak semmit, pedig biztos észrevették már (gondolom nem akarnak megbántani), viszont többen megjegyezték már, hogy nincs több ruhám? csóró vagyok?...stb...
Mindig tiszták a ruháim, de ha nincs más nem tudok mit csinálni.
Hogy mit mondj?
Gondolom középszintű tanulmányaid vannak, úgy értve nem általánosba jársz már. Középsuliban/gimi/szakisk-ben, szerintem annyi csúfolódás nincs mint általánosban.
Viszont tesiórán lehet emiatt kellemetlen helyzetbe kerülni. Persze a fiúkkal ne törődj, nem éri meg.
Voltam régen én is ideges, hogy ki mit gondol, és nagyon rosszul megjártam (nem részletezem!). Azóta próbálok másképp csinálni efféle dolgokat.
Az osztálytársaim sem csúfolják az említett 17 éves lányt, max. 1 hónapba 1x, és az még fogjuk rá, hogy kibírható.
Nem vagy tolakodó, sajnos sok az alkoholista szülő, megértem, hogy erre gondolsz.
Nálunk nem ez a helyzet. Már csak anyukám él, ő viszont nemrég végzett el egy ilyen tanfolyamot, de munkát nem talált azóta se. Semmilyen támogatást nem kapunk, szóval igen kevés pénzből tart el minket a testvéreimmel.
Pedig tényleg keres munkát, de nem talál.
Hát anyukám is sok ideig keresett munkát, pedig én egyedüli gyerek vagyok, és nem akarták felvenni!
És egyébként 45 felett nőknél nem lehet gyakorlatilag munkát találni!
Mondjuk, ez nem most volt.
Persze korábban sem biztosan könnyű munkát taláni.
Jah, nagy kár hogy nem az én osztályomba jársz, itt is kicsit szarok a fiúk (a hátből 1 beképzelt *** akit legszivesebben agyonütnék, a többi rendes :D csak ha nem együtt vannak :P) szóval, a fiúkkal ne törődj, + ha rendesen tanulsz akkor minden oksa, általában nagy pozitivumot ad az ha tanulsz :) pl engem is szivattak, de valahogy én le tudom szarni az embereket, érdekes tulajdonság de tényleg 100%-osan leszarom hogy ki mit gondol arról ami nem érdekel, pl ha azt irnák hogy beképzelt vagyok, vagy önző az fájna (volt is aki ezt mondta, később körülkérdeztem, nem igaz, csak nem ismernek...) de avval sokat cikiznek hogy nem a tanulás a kedvenc foglalkozásom pedig gimibe jáeok, ezt csak "fake smile"-vel tudtam elintézni, mikor beszólnak ilyesmiről (néha a tanárok is, sőt, a legutóbb az oszi, akinek legszivesebben leszedtem volna a fejét azért...) elkezdek röhögni mindenkivel, pedig nagyon szarul esik, de nem tudok le ülni 3 órától többet egy ki*szott könyv elé :S :P :O van olyan tantárgy ami megy de amit nem szeretek,... pfff
Szal tömören: ne aggódj, a belső a fontos, nálam nagyon nagyon :) 17-f és minden normális embernél is a belső számit, a többit szard le
Utolsó előtti válaszoló nagyon szimpatikus vagy :)
Jó tudni, hogy vannak olyan fiuk is akiknek a belső számít :D
Előkerülnek a rendes emberek:D
Nem vagy igénytelen!!
Az sokkal igénytelenebb,ha csimbokokba log a hajad és nő ki a brokkoli a fogaid közül,de mivel neked ezek nincsenek,ezért nem vagy igénytelen!!
ha tisztán tartod magad, és a ruháid, akkor igénytelen semmi képpen nem vagy.
amúgy, vannak stílusok, hol ez "előny" pl.: punkok, bizpnyos rockerek körében, ismertem már ilyen rasztát is.
volt pénzük meg minden, és tiszták voltak, de egyszerűen nem érdekelte őket.
nem akarom általánosítani a rockereket, punkokat, rastákat, csak láttam már ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!