Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 22:22 Mit jelenthet? üldöz a...

22:22 Mit jelenthet? üldöz a 22-es szám? Más is volt már így? Vagy forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés
az egész még valamikor februárban kezdődött. összegyűltünk a barátaimmal az egyik havernál és egyszer csak a monitorra pillantva láttam hogy az idő épp 22:22:22 volt. ezután napokon keresztül mindig ebben a pillanatban néztem az órára, vagy telefonomra. aztán egyik lány ismerősöm telefonján láttam ezt az időt, a csaj is látta, és elmosolyodott. kérdeztem tőle, hogy ez jelent valamit? azt mondta, ő kívánni szokott ekkor. őt egyébként aznap ismertem meg haveromnál, mikor először láttam ezt az időt. aztán kb 3 hete megtudtam szüleimtől, hogy eredetileg 22-én kellett volna megszületnem, de úgy tűnik nem győztem addig várni és 1988 március 12-én világra jöttem. múlthéten meg épp egy nagy beszélgetést folytattam régi ismerősömmel, mikor hazaindultam, ránéztem a telómra és 22:22 volt másnap poénból megpróbáltam nem ránézni akkor a telómra, mert már felhúzott, hogy mindig akkor pillantok rá! és az lett belőle, hogy éjszaka felébredtem és a telefonomon pont 02:22 volt. gondoltam utánajárok neten és csak annyit tudtam meg, hogy a 22-es egy mesterszám. most már kezdem úgy érezni, hogy minden nap egyre többször találkozok ezzel a számmal. újságban, házszám, rendszámban , mindenhol. gondoltam letöltöm a 23-as szám címü filmet, mert még úgyse láttam, és hátha attól bekattanok, de persze, hogy egy trackeren sincs fent! volt már így valaki?
2009. szept. 8. 16:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
LOL, télleg 22.dik másodpercben írtam XD de nem direkt
2009. szept. 9. 14:53
 22/30 anonim ***** válasza:
a másodpercet itt nem is irlya ki, akkor ha egy kérdést 5 percig irok akkor üldöz a 22 mert mind az 5 percben volt? bazz ez mekkora ökörség beszaropk..
2009. szept. 9. 15:28
 23/30 A kérdező kommentje:

15:28-as :D király 1+5 az 6, amit ha kivonsz a 28 ból, 22-őt kapsz :D LOL :D

14:53-as :D 14+5+3=22 ez is zsír :D és így már tényleg LOL

szóval LOL :D

2009. szept. 9. 18:52
 24/30 anonim ***** válasza:

csináljunk kollektív 22-es üldöző klubbot!

támadáááás...xD

2009. szept. 10. 18:07
 25/30 A kérdező kommentje:
:D benne vagyok :D
2009. szept. 14. 15:39
 26/30 anonim válasza:
hat en 22-en szulettem, a naptar nem mutatja de a masodik nevnapot augusztus 22-en van, 22-es hazszam , 22. a nevsorban szoval ...engem szuletesem ota uldoz a 22 pontosan 14 eve
2010. máj. 23. 20:15
 27/30 anonim válasza:

Szia!

Történt valami 2010-ben?

Most vagy 22. Én ennél jóval több, de nálam is volt..nekem a 22:55 volt az órán a RÉM, de mindjárt most is annyi az idő...szóval akkor még videómagnó volt otthon és jó nagy kijelző, csak az látszott a sötétben, de a 22:55 digitális kijelző tükörkép számok... no para elmúlt, vagy csak elfelejtettem, de eddig semmi.

A házunkban van egy havercsajszi, ő 14.-én született.. a házszámunk 14., és ő a 4.emeleten lakik 14.-es az ajtószám...ha neked ez fontos 14.-i nap már kétszer műtötték...először mikor még nem itt lakott HPV-je volt és abból kifolyólag...most egy hónapja sajnos elvetélt és az miatt..neki tuti nem jön be a 14..

De szerintem ne félj, csak próbál másra koncentrálni!

2010. nov. 7. 22:51
 28/30 anonim válasza:

A 09.09 18óra valahányas kommentedre...nem tudom azóta láttad-e a 23 filmet, de az pont erről szól a csávó mindent addig ad össze, meg kivon meg szoroz, amíg kijön a 23, de szerintem nem maga a szám hűlyítette meg, hanem a sok matek, attól én is kibuknék...folyton agyal és mindig minden 23, de szerintem ha fokozzuk, neked kihozná a 22.

Lehet hogy a te számod a 4, vagy a 8 , mert 2+2 vagy 2+2+2+2 vagy mehetnénk tovább is, mire megtaláljuk a számodat , ami eseményekhez köthető, de amikor nekem volt a 22:55 arra gondoltam, talán előbb el kéne aludni és volt, hogy felébredtem rá...?

2010. nov. 7. 23:01
 29/30 anonim válasza:
nekem 22 pénisz fér bele a seggembe :/
2011. máj. 19. 21:33
 30/30 anonim válasza:
Biztos hogy van valami jelentése!nálam 5 éve kezdődött, eleinte nemis érdekelt, de mostmár zavaró. Nálam a 11 es szám és csak percben szóval 9.11 7.11 stb.... nemegyszer fordult elő, hogy ránézek a telefonra és x.11 van, aztán elmegyek az utcai digit. Óra mellett és azonis x.11van aztán a hévnél megint x.11 pedig percek teltek el köztük. Az tette fel a pontot az i re, hogy megfogadtam egy héten, hogy nemnézrkrá óràra, és pont azon a héten a morning showban balázs napi 2x mondta, hogy 6.11, 7.11, 8.11 van pontosan. Szóval jelentése biztos van, és elég komoly lehet
2014. dec. 1. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!