22:22 Mit jelenthet? üldöz a 22-es szám? Más is volt már így? Vagy forduljak pszichológushoz?
15:28-as :D király 1+5 az 6, amit ha kivonsz a 28 ból, 22-őt kapsz :D LOL :D
14:53-as :D 14+5+3=22 ez is zsír :D és így már tényleg LOL
szóval LOL :D
csináljunk kollektív 22-es üldöző klubbot!
támadáááás...xD
Szia!
Történt valami 2010-ben?
Most vagy 22. Én ennél jóval több, de nálam is volt..nekem a 22:55 volt az órán a RÉM, de mindjárt most is annyi az idő...szóval akkor még videómagnó volt otthon és jó nagy kijelző, csak az látszott a sötétben, de a 22:55 digitális kijelző tükörkép számok... no para elmúlt, vagy csak elfelejtettem, de eddig semmi.
A házunkban van egy havercsajszi, ő 14.-én született.. a házszámunk 14., és ő a 4.emeleten lakik 14.-es az ajtószám...ha neked ez fontos 14.-i nap már kétszer műtötték...először mikor még nem itt lakott HPV-je volt és abból kifolyólag...most egy hónapja sajnos elvetélt és az miatt..neki tuti nem jön be a 14..
De szerintem ne félj, csak próbál másra koncentrálni!
A 09.09 18óra valahányas kommentedre...nem tudom azóta láttad-e a 23 filmet, de az pont erről szól a csávó mindent addig ad össze, meg kivon meg szoroz, amíg kijön a 23, de szerintem nem maga a szám hűlyítette meg, hanem a sok matek, attól én is kibuknék...folyton agyal és mindig minden 23, de szerintem ha fokozzuk, neked kihozná a 22.
Lehet hogy a te számod a 4, vagy a 8 , mert 2+2 vagy 2+2+2+2 vagy mehetnénk tovább is, mire megtaláljuk a számodat , ami eseményekhez köthető, de amikor nekem volt a 22:55 arra gondoltam, talán előbb el kéne aludni és volt, hogy felébredtem rá...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!