22:22 Mit jelenthet? üldöz a 22-es szám? Más is volt már így? Vagy forduljak pszichológushoz?
Figyelt kérdés
az egész még valamikor februárban kezdődött. összegyűltünk a barátaimmal az egyik havernál és egyszer csak a monitorra pillantva láttam hogy az idő épp 22:22:22 volt. ezután napokon keresztül mindig ebben a pillanatban néztem az órára, vagy telefonomra. aztán egyik lány ismerősöm telefonján láttam ezt az időt, a csaj is látta, és elmosolyodott. kérdeztem tőle, hogy ez jelent valamit? azt mondta, ő kívánni szokott ekkor. őt egyébként aznap ismertem meg haveromnál, mikor először láttam ezt az időt. aztán kb 3 hete megtudtam szüleimtől, hogy eredetileg 22-én kellett volna megszületnem, de úgy tűnik nem győztem addig várni és 1988 március 12-én világra jöttem. múlthéten meg épp egy nagy beszélgetést folytattam régi ismerősömmel, mikor hazaindultam, ránéztem a telómra és 22:22 volt másnap poénból megpróbáltam nem ránézni akkor a telómra, mert már felhúzott, hogy mindig akkor pillantok rá! és az lett belőle, hogy éjszaka felébredtem és a telefonomon pont 02:22 volt. gondoltam utánajárok neten és csak annyit tudtam meg, hogy a 22-es egy mesterszám. most már kezdem úgy érezni, hogy minden nap egyre többször találkozok ezzel a számmal. újságban, házszám, rendszámban , mindenhol. gondoltam letöltöm a 23-as szám címü filmet, mert még úgyse láttam, és hátha attól bekattanok, de persze, hogy egy trackeren sincs fent! volt már így valaki?2009. szept. 8. 16:59
11/30 anonim válasza:
te jó ég! én már utálom a 22est, mert üldöz! tiszta para, majdnem olyanok történnek velem is mint veled. a barátommal 8hónap után volt az első nagy veszekedésünk 22.-én, hogy csak a legrosszabbat említsem, de egyébként folyamatosan jelen van!!! megpróbálom kerülni, pl nem telefonálok senkinek 22:22körül meg ilyenek, de nem hagy békén!!! naaggyon elegemvan belőle :@
12/30 A kérdező kommentje:
úristen , menyi 22 üldözött :D szerintem klubbot kéne csinálni :D
2009. szept. 8. 18:58
13/30 anonim válasza:
17:43 as vagyok, figyu, ilyen nincs, xD nem ugy értem hogy olyan nincs ami veled történik, hanem, k*rvára megnézném, kiváncsi vagyok milyen lehet :D :D :D amugy a film cime the number 22 angolul néztem NAGYON JÓ!!!!!!!! ajánlom, de sztem nem kell ide pszihológus, egyszerüen csak ne vedd észre :) én is sokszor ugy nézek rá az órára de leszarom, mot épp 7 óra van, meg reggel a suliban mikor ránéztem akkor is, mégse üldöz semmi :D :)
14/30 anonim válasza:
Nyugi figyelni kezdted és ezért van...amíg ne volt vörös macskám azt hittem ritka a vörös macska mert nem láttam őket az utcán, aztán lett egy és minden vörös macskát megláttam :D Mindenütt ott voltak, de csaka zért emrt figyelni ekzdtem őket...
15/30 A kérdező kommentje:
ja, lehet , kössz! de a film címe az a 23-as szám, number 23. de engem a 22 üldöz :D:D na mind1 :D ügyesek vagytok azért :D
2009. szept. 8. 21:05
16/30 anonim válasza:
Nem üldöz, csak arra figyelsz, ha épp azzal a számmal kapcsolatos valami... (magyarul véletlenek sorozata)
17/30 anonim válasza:
De lehet más is, ne pontozz le XD előző voltam.
18/30 A kérdező kommentje:
ok felpontoztalak, de csak azért mert épp 22 percben írtál :D király vagy
2009. szept. 9. 10:18
19/30 anonim válasza:
22-es szám: Bolygója a Plútó, magasabb rendű szellemi képességeket, az emberekkel való kapcsolatot jelöli.
22-es számú életút: Ez a mestertanár száma. Tisztában vagy az élet jelentőségével, tudod, hogy a te feladatod az általad megismert, felfedezett dolgokat továbbadni embertársaidnak. Ezért nagyon nagy felelősséggel terhel. A 22-es szám a megoldást szimbolizálja. Törekedj arra, hogy éleslátásodat, logikádat és kitartásodat kellően kihasználd s párosítsd jó vezetőkészségeddel. Ekkor igazán boldog lehetsz.
Forrás: [link]
20/30 A kérdező kommentje:
jó, értem ezt , meg minden, de én nem 22-re jővök ki a 1988.03.12-vel, hanem 5 re , ha jól számoltam, vagyis nem ez illene rám, de nem is az a lényeg, mert 22 mint szám üldöz, vagyis már 2 napja nem is igazán látom annyit , mint előtte! lehet inkább nekem kéne üldöznöm a 22-őt és megszállottan keresni mindenütt? mindegy, arra amúgy is lusta lennék :D
2009. szept. 9. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!