22:22 Mit jelenthet? üldöz a 22-es szám? Más is volt már így? Vagy forduljak pszichológushoz?
engemis üldözött egy időben
22fok a kocsiban
22es házszámba mentem nyaralni
22:22 volt az órán
ránéztem a polcra az a könyv akasztotta ki a szemem h : a 22-es csapdája
de elmult:D
engem meg a 4es üldözött, de nekemis elmúlt:D
a 23 címú filmet én láttam, de hiába nézed meg, nemfogsz tudni párhuzamot vonni magad és a film között
22?
-Hát az nálam is megy. Én 22.én születtem, a mostani párom úgyszintén csak 1 hónappal elõbb(ezt nem tudtuk elõre)
-Annak idején a 22es szobában hozott édesanyám világra, és mikor a mütétem miatt bekellett feküdnöm a kórházba, szintén 22es számú szobába soroltak be (másik kórház)
-Az elsõ menstruációm november 22-kén jött meg.
- Karácsony táján, mikor tombolával lehetett nyerni az üzletekben direkt a 22est kértem, hogy megvan-e még, s azt adták. Képzeld, nem a fõnyereményt, de nyertem vele egy kis szendvicssütõt.
Tehát én a szerencseszámomnak mondom a 22es számot.
Különben ahogy a lány ismerõsöd mondta, hogy kívánni szokott, ezt nálunkfele is csinálják. Bár én 22:22-kor még nem néztem pontosan az órára de más számoknál volt. Kívántam is, csak poénból. Nem vált valóra igaz :D
Amúgy nem vagyok babonás, nem nagyon hittem soha az ilyen doglokban de ez a 22õs furcsa volt nekem, s ma olvasom, hogy nálad is. Hát elég furcsa...De mondom, én inkább a szerencseszámomnak tartom
Ajánlom próbáld ki ha lesz alkalmad, lám hoz-e szerencsét neked is :) És majd értesíts e-mailon...Komolyan érdekel :) Na sok sikert ;)
L/21
17:42-es megfogadom a tanácsod, kipróbálom majd szerencsét hoz-e.
17:43-asnak pedig: nem láttam még azt a filmet, de szivesen megnézném, és igen, lehet, hogy egy nagy marhaság az egész, de nem te éled a "22-esek életét" :D te nem tudhatod milyen ez :D
AZONNAL fordulj pszichológushoz, az egyik évfolyamtársamnak volt ilyenje, csak őt a 66-os "Üldözte"!
A végén enyhén szólva megőrült, ne akard hogy te is őrült legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!