Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 22:22 Mit jelenthet? üldöz a...

22:22 Mit jelenthet? üldöz a 22-es szám? Más is volt már így? Vagy forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés
az egész még valamikor februárban kezdődött. összegyűltünk a barátaimmal az egyik havernál és egyszer csak a monitorra pillantva láttam hogy az idő épp 22:22:22 volt. ezután napokon keresztül mindig ebben a pillanatban néztem az órára, vagy telefonomra. aztán egyik lány ismerősöm telefonján láttam ezt az időt, a csaj is látta, és elmosolyodott. kérdeztem tőle, hogy ez jelent valamit? azt mondta, ő kívánni szokott ekkor. őt egyébként aznap ismertem meg haveromnál, mikor először láttam ezt az időt. aztán kb 3 hete megtudtam szüleimtől, hogy eredetileg 22-én kellett volna megszületnem, de úgy tűnik nem győztem addig várni és 1988 március 12-én világra jöttem. múlthéten meg épp egy nagy beszélgetést folytattam régi ismerősömmel, mikor hazaindultam, ránéztem a telómra és 22:22 volt másnap poénból megpróbáltam nem ránézni akkor a telómra, mert már felhúzott, hogy mindig akkor pillantok rá! és az lett belőle, hogy éjszaka felébredtem és a telefonomon pont 02:22 volt. gondoltam utánajárok neten és csak annyit tudtam meg, hogy a 22-es egy mesterszám. most már kezdem úgy érezni, hogy minden nap egyre többször találkozok ezzel a számmal. újságban, házszám, rendszámban , mindenhol. gondoltam letöltöm a 23-as szám címü filmet, mert még úgyse láttam, és hátha attól bekattanok, de persze, hogy egy trackeren sincs fent! volt már így valaki?
2009. szept. 8. 16:59
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
ja, és még azt kihagytam, hogy nem keresem ezt a számot sohasem, hanem spontán pont akkor pont oda pillantok fílingű az egész ja és még azt is elfelejtettem leírni, hogy én 21/f vagyok és rendesen be vagyok tojva a 2010es évtől, mert akkor töltöm be a 22-őt !
2009. szept. 8. 17:03
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

engemis üldözött egy időben

22fok a kocsiban

22es házszámba mentem nyaralni

22:22 volt az órán

ránéztem a polcra az a könyv akasztotta ki a szemem h : a 22-es csapdája

de elmult:D

2009. szept. 8. 17:07
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

engem meg a 4es üldözött, de nekemis elmúlt:D

a 23 címú filmet én láttam, de hiába nézed meg, nemfogsz tudni párhuzamot vonni magad és a film között

2009. szept. 8. 17:13
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Én csak jól tudok időt tippelni :D Sokszor volt olyan h haverok megkédezték mennyi az idő, én rávágtam pl 17:15. Megnéztük mennyi, és pont 17:15 volt xD
2009. szept. 8. 17:18
 5/30 A kérdező kommentje:
na jó, de már fél éve tart, és nem úgy tűnik mintha el akarna múlni, hanem egyre több van belőle :D végülis nem zavar, de azért kíváncsi vagyok. lehet ezt választom új kedvenc számomnak, vagy nem is tudom...
2009. szept. 8. 17:37
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

22?

-Hát az nálam is megy. Én 22.én születtem, a mostani párom úgyszintén csak 1 hónappal elõbb(ezt nem tudtuk elõre)

-Annak idején a 22es szobában hozott édesanyám világra, és mikor a mütétem miatt bekellett feküdnöm a kórházba, szintén 22es számú szobába soroltak be (másik kórház)

-Az elsõ menstruációm november 22-kén jött meg.

- Karácsony táján, mikor tombolával lehetett nyerni az üzletekben direkt a 22est kértem, hogy megvan-e még, s azt adták. Képzeld, nem a fõnyereményt, de nyertem vele egy kis szendvicssütõt.

Tehát én a szerencseszámomnak mondom a 22es számot.

Különben ahogy a lány ismerõsöd mondta, hogy kívánni szokott, ezt nálunkfele is csinálják. Bár én 22:22-kor még nem néztem pontosan az órára de más számoknál volt. Kívántam is, csak poénból. Nem vált valóra igaz :D

Amúgy nem vagyok babonás, nem nagyon hittem soha az ilyen doglokban de ez a 22õs furcsa volt nekem, s ma olvasom, hogy nálad is. Hát elég furcsa...De mondom, én inkább a szerencseszámomnak tartom

Ajánlom próbáld ki ha lesz alkalmad, lám hoz-e szerencsét neked is :) És majd értesíts e-mailon...Komolyan érdekel :) Na sok sikert ;)

L/21

2009. szept. 8. 17:42
 7/30 A kérdező kommentje:

17:42-es megfogadom a tanácsod, kipróbálom majd szerencsét hoz-e.

17:43-asnak pedig: nem láttam még azt a filmet, de szivesen megnézném, és igen, lehet, hogy egy nagy marhaság az egész, de nem te éled a "22-esek életét" :D te nem tudhatod milyen ez :D

2009. szept. 8. 17:58
 8/30 anonim válasza:
0%

AZONNAL fordulj pszichológushoz, az egyik évfolyamtársamnak volt ilyenje, csak őt a 66-os "Üldözte"!

A végén enyhén szólva megőrült, ne akard hogy te is őrült legyél...

2009. szept. 8. 18:13
 9/30 anonim ***** válasza:

szia! azt nem tudom mit jelent de nem csak te vagy egyedül:

[link]

2009. szept. 8. 18:26
 10/30 A kérdező kommentje:
na tessék nem csak én vagyok igy! igaz ezen az oldalon már jártam. neem, a 66-os szám még nem kezdett üldözni:D mondjuk, ha lenne rá keretem, már elmentem volna pszichológushoz, de azért köszi :D biztos jó buli lehet
2009. szept. 8. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!