Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véletlen egybeesés, vagy...

Véletlen egybeesés, vagy valami más? :OO Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Szóval, minden reggel anyu visz suliba kocsival, mert a tesómmal 1suliba járok (én 8, ő 4-es). Múltkor amikor mentünk, láttam egy roma lányt, aki hátulról nagyon hasonlított az egyik osztálytársamra. Aznap a lány nem jött suliba, nem is tudom miért, lógott talán? De az tuti NEM ő volt, akit reggel láttam. Tegnap pedig az egyik osztálytársamra emlékeztető fiú ácsorgott a járdán, vagyis inkább a ruhája volt olyan, és rögtön az az osztálytársam jutott eszembe. Ő SE JÖTT SULIBA.

Valaki tud valami magyarázatot...? Vagy csak sima véletlen egybeesés? Mostanában minden nap alkalmazom a Titkot ( [link] lehet ettől vagyok ilyen "paranoiás"??

Köszi a válaszokat, meg hogy elolvastad!

2009. szept. 8. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
te hülye vagy...... ez még véletlennek is szar, láttál egy láűnyt akinek a segge hasonlitott a oszitársadére, azttán az egyik haverod seggét bámultad az is hasonlitott, és épp nem jötte suleszba, vazzeg ezt szerintem földönkivüliek művelték, de te csak figyeld mindenki seggét mer kijön egy adóvevő bizécske mint south-parkban xD :D
2009. szept. 8. 15:43
 12/12 A kérdező kommentje:

:D:D

először tanulj emg olvasni, aztán pofázz. seggekről itt szó sincs, csak a te képzeleted túl nagy (N) és mielőtt lehülyéznél...győződj meg róla h téll hülye avgyok:) kösz;):)

2009. szept. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!