Véletlen egybeesés, vagy valami más? :OO Bővebben lent!
Szóval, minden reggel anyu visz suliba kocsival, mert a tesómmal 1suliba járok (én 8, ő 4-es). Múltkor amikor mentünk, láttam egy roma lányt, aki hátulról nagyon hasonlított az egyik osztálytársamra. Aznap a lány nem jött suliba, nem is tudom miért, lógott talán? De az tuti NEM ő volt, akit reggel láttam. Tegnap pedig az egyik osztálytársamra emlékeztető fiú ácsorgott a járdán, vagyis inkább a ruhája volt olyan, és rögtön az az osztálytársam jutott eszembe. Ő SE JÖTT SULIBA.
Valaki tud valami magyarázatot...? Vagy csak sima véletlen egybeesés? Mostanában minden nap alkalmazom a Titkot ( [link] lehet ettől vagyok ilyen "paranoiás"??
Köszi a válaszokat, meg hogy elolvastad!
MILYEN REKLÁM???? EZ IGAZI -.- BAZZZZ.. KÉRDEZD MEG AZ ÖSSZES ISMERŐSÖM.
AKKOR JELENTS K*CSÖG. MEKKORA S*GGFEJ. -.-
Mé találnék ki ilyet? -.-
csak azért linkeltem hogy meg lehessen érteni :D
mert ha vki nem tudja mi az a titok.. elég hülyén néz ki hogy "alkalmazom a rejtélyes titkot" xD
hmm:D lehet.. csak meglepődtem, mert már 2x is :/
viszont ma reggel nem láttam semmit, csak 1 duci gyereket és ahogy gondolkoztam, ki olyasmi, egy dagi osztálytársamra gondoltam. viszont ő ma volt suliban szóval :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!