Sors vagy véletlen egybeesés? Melyikben hisztek?
Figyelt kérdés
Írnátok ilyen történeteket is ami veletek esett meg? :)
Én mikor kilencedikes voltam írtunk egy felmérést és mindenki kapott egy azonosítót, az enyém: NG0911 volt. Nyáron összejöttem a mostani barátommal akinek a monogramja N.G. és szeptember 11-én született. :)
17/L
2009. szept. 9. 14:39
1/3 anonim válasza:
velem az történt láttam valahol egy feliratot amaru kerestem az értelmező szóárban is de nem találtam így hát ez lett az e-mailem neve később pedig a kutyám neve is és lássatok csodák két hónap ja elkezdtem chatelni egy srácal akinek amaru a nickneve azóta ár többször találkoztunk és úgytűnik minden jól halad szóval az amaru szó az életem része lett
2/3 anonim válasza:
hahaha. sztem véletlen,. elvégre van rá esély, csak kevés, szerencsés vagy :) amug ymeg a sorsnak van jobb dolga is sztem :O xD :P
3/3 anonim válasza:
Szerintem a racionális emberek véletlennek
a misztikus dolgokban hívők sorsnak
a hívők Istennek hívják.
Én azt mondom véletlen, de közben arra gondolok, hogy nem lehet az, ennek oka van. Pl. ilyenkor arra gondolnék, ő lesz az igazi, ő lesz a férjem :)
aranyos sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!