Keresztények, istenhívők! Miért hisztek istenben?
Na épp ez az ! Mindenki bűnös vagyis mindenki a pokolra kerül???Márpedig nincs jó és rossz!A jó kiegészíti a rosszat ez így működik ha nem lenne rossz akkor jó se lenne ennyire egyszerű.
Őszíntén egy kicsit csalódtam ,azt hittem sokkal jobb válaszokat adtok majd ami talán elgondolkodtat ,de semmi.Ugyanazok a megszokott mondatok .Mindent a szátokba adtak.Én a katolikus egyházat nagyon erőszakosnak látom ,és ez a válaszokban is látszik(tisztelet a kivételnek,voltak páran akik teljesen normálisan válaszoltak!)És tudjátok mi a fura aki igazán spirituális ember az nem akarja megváltoztatni a hitedet nem erőszakoskodik ,hogy az övé az igaz !Nem értitek amit mondok de nem is igazán akarjátok csak mondjátok a magatokét.Mindegy....
"Na épp ez az ! Mindenki bűnös vagyis mindenki a pokolra kerül???"
Már többször kifejtettem, hogy nincs pokol. A Biblia nem tesz említést olyan hej létezéséről, ahol a bűnösök örökké szenvedni fognak a haláluk után. Ez csupán egy félremagyarázásból ered! A halál után nincs SEMMI! Ez a büntetés, hogy megszűnnünk létezni.
De nem mindenki kapja ezt a sorsot, lesznek sokan akik megérdemlik és feltámadnak! Akik pedig még az ítéletnapján is életben lesznek, azok közül az arra érdemesek megkíméltetnek. Aki pedig nem bánták meg bűneiket, mert gonoszság és harag él a lelkükben mivel paráznák, hazugok, önzők, gyilkosok, sátánisták,hitetlenek azok elpusztulnak.
Amiért örököltük a bűnt Ádámtól és Évától, emiatt még nem kell mindenkinek meghalnia hisz már hangsúlyoztam, hogy Jézus ezért jött a földre, hogy meghaljon azokért, akik szeretik és hiszik Őt és az Atyját.
Ez a videó többet mond, minden szónál:
Nem, te olyan válaszokat akarsz amit te akarsz hallani.
Jehova tanúi meg már eléggé felidegesítettek az alaptalan hülyeségeikkel. szóval ki is törlöm figyelt kérdésekből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!