Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Keresztények, istenhívők!...

Keresztények, istenhívők! Miért hisztek istenben?

Figyelt kérdés
Miért hisztek istenben?miért hiszitek azt ,hogy isten büntet?miért hiszitek el ha nem láttátok csak olvastatok róla?ha hisztek istenben akkor miért nem hisztek a szellemekben,koboldokban,tündérekben?Én is hiszek egy magasabb erőbe csak nem értem hogy az emberek miért hisznek abban hogy van pokol és van büntetés.....

2013. febr. 12. 00:27
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Na épp ez az ! Mindenki bűnös vagyis mindenki a pokolra kerül???Márpedig nincs jó és rossz!A jó kiegészíti a rosszat ez így működik ha nem lenne rossz akkor jó se lenne ennyire egyszerű.

Őszíntén egy kicsit csalódtam ,azt hittem sokkal jobb válaszokat adtok majd ami talán elgondolkodtat ,de semmi.Ugyanazok a megszokott mondatok .Mindent a szátokba adtak.Én a katolikus egyházat nagyon erőszakosnak látom ,és ez a válaszokban is látszik(tisztelet a kivételnek,voltak páran akik teljesen normálisan válaszoltak!)És tudjátok mi a fura aki igazán spirituális ember az nem akarja megváltoztatni a hitedet nem erőszakoskodik ,hogy az övé az igaz !Nem értitek amit mondok de nem is igazán akarjátok csak mondjátok a magatokét.Mindegy....

2013. febr. 20. 17:17
 32/37 anonim ***** válasza:

"Na épp ez az ! Mindenki bűnös vagyis mindenki a pokolra kerül???"

Már többször kifejtettem, hogy nincs pokol. A Biblia nem tesz említést olyan hej létezéséről, ahol a bűnösök örökké szenvedni fognak a haláluk után. Ez csupán egy félremagyarázásból ered! A halál után nincs SEMMI! Ez a büntetés, hogy megszűnnünk létezni.

De nem mindenki kapja ezt a sorsot, lesznek sokan akik megérdemlik és feltámadnak! Akik pedig még az ítéletnapján is életben lesznek, azok közül az arra érdemesek megkíméltetnek. Aki pedig nem bánták meg bűneiket, mert gonoszság és harag él a lelkükben mivel paráznák, hazugok, önzők, gyilkosok, sátánisták,hitetlenek azok elpusztulnak.

Amiért örököltük a bűnt Ádámtól és Évától, emiatt még nem kell mindenkinek meghalnia hisz már hangsúlyoztam, hogy Jézus ezért jött a földre, hogy meghaljon azokért, akik szeretik és hiszik Őt és az Atyját.

2013. febr. 20. 22:09
 33/37 anonim ***** válasza:

Ez a videó többet mond, minden szónál:

https://www.youtube.com/watch?v=tdAc6t_9-_0

2013. febr. 21. 16:44
 34/37 Villácska ***** válasza:

Nem, te olyan válaszokat akarsz amit te akarsz hallani.

Jehova tanúi meg már eléggé felidegesítettek az alaptalan hülyeségeikkel. szóval ki is törlöm figyelt kérdésekből

2013. febr. 22. 17:05
 35/37 A kérdező kommentje:
villácska ,vilácska...az elején még aránylág kedves voltál és most...Ez nekem azt jelenti ,hogy ebben a "vitában" te vagy a vesztes habár nem is vita akart lenni de ti csináltatok belőle.
2013. febr. 22. 19:31
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem volt vita, csupán eszmecsere. De nem szeretnék ellenszenvet kelteni senkiben sem a vallással kapcsolatban és sajnálom, hogy ha valakit valamilyen módon megsértettem a válaszaimmal. Bocsánat!
2013. febr. 23. 02:50
 37/37 világvége1 ***** válasza:
Miért minek kellene történnie a gonoszokkal?
2020. jún. 1. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!