Miért kell elítélni bárkit is emiatt? Mi bajotok van velük? (lent)
zsidók: nem tom
melegeket: mert mások
cigányok: mert (én és szerintem sokmindenki) nem találkozott még normálissal aki nem lop
feketék: nem tom
emo/goth/rocker/hippi...:mert mások és az emberek nem szeretik ha valaki más. Ez szinte az összes fent írtra igaz a cigányok meg (tőlem) eddig mindig csak loptak és nem ismertem még olyat aki igényes és kedves, ha ismernék nem vélekednék így
Az igazság kedvéért: igen képzeljétek el, jó pár normális xy-val találkoztam, különböző élethelyzetekben. Igen találkoztam már problémás esetekkel is. Nyugodtan belehet helyettesíteni az xy helyére bármelyik címkét.
Térjetek már észhez! A világ nem fekete fehér. Ezt a jelenséget negatív diszkriminációnak(rosszat feltételező előítélet) hívják. Tehát ítélkezel valakiről, akiről nem is tudsz semmit, csak ráaggatsz egy címkét. Én ha valakit nem bírok, azt nem a bőrszíne vagy akármilyen hovatartozása alapján teszem, hanem mert Ő olyan amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!