Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell elítélni bárkit is...

Miért kell elítélni bárkit is emiatt? Mi bajotok van velük? (lent)

Figyelt kérdés
Miért kell elítélni a melegeket, zsidókat, cigányokat, feketéket, a kínaiakat, az emosokat,meg a többieket?

2013. febr. 8. 16:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
azok a muszlimok, nem?
2013. febr. 10. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem, a zsidók is ugyanúgy bánnak a nőkkel.
2013. febr. 10. 11:32
 13/22 anonim ***** válasza:
és a keresztények olyan jól bánnak(bántak) velük, nem is tekintették őket embernek
2013. febr. 10. 14:16
 14/22 A kérdező kommentje:
utolsó: ez nem válaszolt a kérdésre..
2013. febr. 10. 19:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as válaszoló. Tévedés, a zsidók nem fátyolozzák el a nőket. Esetleg a nagyon ortodox körökben a férjes asszonyok vmi főkötő féleséget felvesznek a zsinagógába (hiszen már nem hajadonok), de ha megnézed, ez faluhelyen keresztény körökben is előfordul. Ez azonban csak a nagyon bigott helyeken van így, és ott sem kötelező, max kicsit rosszallóan néznek a hajadon fővel járó férjes asszonyokra, és sutyorognak a hátuk mögött, de valljuk be, ilyen bármelyik közösségben előfordul. Én nagyon sok zsinagógában jártam már életemben, de sehol nem találkoztam fejkendős nővel.

Ettől függetlenül ortodox körökben valóban van néhány probléma, leginkább a válójoggal kapcsolatban, de ez is főleg Izraelben okoz gondot. Évek óta próbálják ott is enyhíteni az előírásokat, csak sajnos nagyon lassú a változás (bár mostanra a legbigottabbak is belátják, h muszáj lesz lépniük).

2013. febr. 10. 19:48
 16/22 anonim ***** válasza:

3-as valaszolo.

Az amit irtal a zsidok nokhoz valo viszonyarol az egy egtveroen nagy ostobasag.

Nem tudom honnet veszel ilyen hulyesegeket.a zsido cslad-(meg Orthodox korokben is)-erosen Anya centrikus.mar csak ez miatt is okorseg amit allitasz.

-egy vallasos zsido.

2013. febr. 14. 16:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

melegek:semmi bajom velük senki sem egyforma és az egyik kedvenc sztárom meleg.Adam Lambert.az első válaszoló elmondta amit akartam velük kapcsolatban.

zsidók:semmi bajom velük csak annyi hogy egyistenhitűek.nem hiszik el a többi vallás, meg leszarozzák a többi vallást és csak a sajátjukban hisznek ami undorító mert azért tiszteletben tarthatnák más véleményét.egyébként nincs túl nagy bajom velük.

cigányok:lopnak,csalnak,hazudnak,bűnöznek,rabolnak.

sokuk még írni és olvasni sem tud.mert arra lusták hogy iskolába járjanak.nem egy eset volt hogy 10 éves kislány volt(most vagyok 12)és jöttem haza boltból erre odajön kettő cigánysrác és kérnek tőlen pénzt, mondtam hogy nem adok erre elkezdtek kritizálni és sértő szavakkal illettek, majdnem megvertek.

és van egy csomó olyan akik 8-9-10 évesen rabolnak,bűnöznek és ezt utálom bennük.

négerek(feketék):semmi bajom velük inkább sajnálom őket mert a többségük szegény, és nem ilyen sorsot érdemelnek.

én kifejezettek kedvelem őket.

kínaiak:mindent hamisítanak,elveszik a munkalehetőséget tűlünk és a sok sz*r, rosszminőségű dolog többnyire kínából jön.persze vannak jó cuccok de a legtöbb egy nagy rakás ***.

az emosok:többnyire nincs bajom velük csak a h*

2013. márc. 2. 18:13
 18/22 anonim ***** válasza:

melegek:semmi bajom velük senki sem egyforma és az egyik kedvenc sztárom meleg.Adam Lambert.az első válaszoló elmondta amit akartam velük kapcsolatban.

zsidók:semmi bajom velük csak annyi hogy egyistenhitűek.nem hiszik el a többi vallás, meg leszarozzák a többi vallást és csak a sajátjukban hisznek ami undorító mert azért tiszteletben tarthatnák más véleményét.egyébként nincs túl nagy bajom velük.

cigányok:lopnak,csalnak,hazudnak,bűnöznek,rabolnak.

sokuk még írni és olvasni sem tud.mert arra lusták hogy iskolába járjanak.nem egy eset volt hogy 10 éves kislány volt(most vagyok 12)és jöttem haza boltból erre odajön kettő cigánysrác és kérnek tőlen pénzt, mondtam hogy nem adok erre elkezdtek kritizálni és sértő szavakkal illettek, majdnem megvertek.

és van egy csomó olyan akik 8-9-10 évesen rabolnak,bűnöznek és ezt utálom bennük.

négerek(feketék):semmi bajom velük inkább sajnálom őket mert a többségük szegény, és nem ilyen sorsot érdemelnek.

én kifejezettek kedvelem őket.

kínaiak:mindent hamisítanak,elveszik a munkalehetőséget tűlünk és a sok sz*r, rosszminőségű dolog többnyire kínából jön.persze vannak jó cuccok de a legtöbb egy nagy rakás ***.

az emosok:többnyire nincs bajom velük csak a h*lye szokásaikkal.

és annyit tudni kell hogy én nem a bőrszín alapján ítélek el embereket hanem a személyiségük és belső tulajdonságuk alapján.

remélem érthetően fejeztem ki magamat! ;)

2013. márc. 2. 18:15
 19/22 anonim ***** válasza:

ja és ezeket nem árt megnézni ha úgy szereti a kérdező a cigányokat:

http://www.youtube.com/watch?v=HRGEn6H4tcM

http://www.youtube.com/watch?v=uGhNbLykM1s

2013. márc. 2. 18:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves Chelsi1212!

Az egyistenhit csak annyit jelent, h a saját hitrendszerükön belül egyetlen isten van. A kereszténység, a muzulmán, és még sok más vallás is az egyistenhiten alapszik, ellentétben mondjuk a hinduizmussal, ahol nagyon sok isten van.

Az, h vki nem hisz a többi vallásban, csak a sajátjában, még nem jelenti azt, h ne tartaná tiszteletben a másik véleményét. Sőt, a zsidó vallás szerint az "üdvözüléshez" egy nem-zsidónak csak a 10 Parancsot kell betartania.

2013. márc. 4. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!