Miért utálják annyian a Facebook Idővonalat? ÉN szeretem! Mi bajotok vele,?
Wow, egy ember, aki szereti. (OK, sokan vagyunk még ezzel, de úgy néz ki a többség nem tud hozzászokni) Nem értem, amúgy mi a bajuk vele. Szerintem könnyet átlátható, minden könnyen elérhető, jól néz ki, logikus a felépítése. Egy-két apróság van, amit nehezebben találtam meg, de lényegében szerintem egy nagyon jó fejlesztés.
Könnyen kezelhető és dizájnos. Nekem 5 perc volt kb. hozzászokni, eszembe nem jutott volna a régi üzenőfalra váltani utána.
Utálom mert:
- logikátlan és átláthatatlanul van kettéosztva pl. egy hosszú poszt mellett két másik posztot kell olvasni a túloldalon és nézni kell hogy jajj hova csatlakozik az a vacak
- ismerősök 2* is megjelennek...
- mi a franc az hogy életesemény???
- és mekkora b.romság már ez az idővonal: 2012,2011...2009, születés????
Da fuck...
Jah és az app még xarabb... ott friendsként ugrik ki az is hogy honnan ismered az illetőt vagy ugyanott törölheted... és lejjebb kell görgetni ha tényleg az illető "friends"-jeit szeretnéd látni
A beállítások menü is katasztrofális.
Mondjuk én már minden fazságot tiltok lefelé szóval egészen jól közlekedem benne, de mire sikerült megszüntetnem a 2009-ben felvett alkalmazások engedélyeit EGYESÉVEL!!! és szintén egyesével a lájkolós hüle oldalakat - újabban posztolnak ezek a majmok is...
és beállítottam hogy ki mit láthat... hát eléggé lefárasztott...
jah és az iphone app mindig xarakodik, de legalább már sikerült azt megcsinálniuk h ha nem is chaten mindig, de 2. esetben az üzeneteknél, végső soron a külön faceboook messengerben látom h mit írtak nekem...
egyszóval gyűlölöm.
miért vagyok fenn?
mert mindenki fennvan, ott írnak ha vmi buli/esemény/szülinap van, néha sulis dolgokat is onnan tudok meg...
Jah és igen azért átláthatatlan mert ki szeret úgy olvasni hogy egyszer az egyik oldalon olvasok egy fél oldalt aztán a másik oldalon egy kevesebbet... félig lejjebb csúsztatva...
bezzeg a külföldi aukciós oldal ami feedbackeket gyűjtött a felhasználóktól miután megírtam nekik h 4 helyett 3 termék legyen egy sorban alapból /be lehetett állítani, de minden oldal újratöltésekor be kellett állítani/ mert ennyit tud egyszerre "átfogni" a látásunk, úgy kényelmes hogy ne kelljen balról jobbra nézni... lám... most már csak 3 terméket listáznak egy sorban és mennyivel kényelmesebb...
Nem szeretek cikkcakkban olvasni, nekem ezért nem jön be. Szerintem az emberek a sorrendiséget balról jobbra, vagy felülről lefelé tudják követni a szemükkel, de nem ide-oda ugrálva.
De mindegy, mert megszoksz, vagy megszöksz, semmi beleszólása nincs senkinek.
Nemtudom én olyan semleges vagyok. Nem is zavar, de nem is szeretem.
Most beaktiváltam kiváncsiságbol. A beállitások jok, a fotok,térképek, ismerösök is tetszenek.
Egy valamit nem értek: miért nem mutatja az összes postomat a vonalon?
Szval én meg tudok békélni vele. Ha maradna a sima üzenöfalas, az is jo lenne.
Szval ízlések és pofonok :) kinek mi tetszik.
Azt megemliteném, NEM KöTELEZÖ, tehát a kedves developer csapat gondolt azokra, akiknek nem tetszik :)
és az elöbbieknek: nyugalom emberek, ez egy szimpla egyszerü kérdés/közvéleménykutatás, nem kell felkapni a vizet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!