Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emo-kat miért bas. Ztatjátok?...

Emo-kat miért bas. Ztatjátok? Mi bajotok van velük?

Figyelt kérdés
1 nem vágják fel az ereiket, 2nem önyilkos jelöltek,3 nem plázapiccsák .. Mi bajotok van velük? . Nem.irnak.úgy.ahogy.neked.teccik? <-- közöd. Külsőjük ? inkább csőgatya mint, h alsógatya ki hatméterre lelógó gatya jobbann nézki nem . Póló ---> akármilyen lehet. Hajuk --pop,rock-osok feje, hogy nézki? kiegészítők karkőtő stbb. ezen semi kivetni való nincs. Smink: gothosok - metálosok -poposok fejéhez képest normális már bocs. Nemihovatartozásuk .közöd? rappere, rock-osok közti is van bu.zi.
2010. febr. 27. 13:31
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:

életnézetük : úgynézik a világot ahogy akarják.

vislekedésük? -- úgyviselkednek ahogy akrnak semmi közöd hozzá

2010. febr. 27. 13:36
 2/34 anonim ***** válasza:
93%
nekem alapjában nincs bajom velük, egyik stílussal sincs bajom, csak az a baj szerintem, hogy itt is vannak normálisak, és hülyék, mint mindenhol. És azt vettem észre, hogy aki punk, az hülye és agresszív, aki rocker, az szintén fafejű, aki skinhead az elfogult és megint fafejű, aki emo, az meg egy kis szaros, hülye írásmóddal, értehetlen beszéddel. Szóval szerintem manapság már....nem is tudom..manapság már a stílus neve sokszor egyáltalán nem olyan embereket foglal magába, mint amilyeneket kéne, megváltozott szerintem azegész, eléggé.
2010. febr. 27. 13:39
 3/34 anonim ***** válasza:
94%
meg ez is, mindenki egyedi akar lenni, ku.rvára, és közben mindegyik aki egyedi, ugyanúgy néz ki...minden egyedi punk ugyanolyan, minden egyedi emo ugyanolyan, szóval ez is szopás...
2010. febr. 27. 13:41
 4/34 anonim ***** válasza:
79%
Némelyik emo csak divatból emo az a baj Velük, és azok vagdalják az ereiket stb stb akkor van amelyik próbál az lenni de nem sikerül és nevetségesen néz ki, az ér vagdalásnak meg nem tudom mi értelme? Vágja föl, ha meg akar d*gleni, ha nem akkor ne vagdalja értelmetlenül csak, hogy lássák, hogy "emo". Én azokat sajnálom, akiknek tetszik az emos sminkelés és öltözék de belsőleg nem emo-k és Őket is megkövezik, mert, hogy b*zi emo. Bár nekem személy szerint nem tetszik, mert se nem nőies, se nem szexi se nem férfias se semmi. Egy színes, figyelemfelkeltő stílus.
2010. febr. 27. 13:42
 5/34 anonim ***** válasza:
81%
te vagy a bajunk kis taknyos. NŐLJ MÁR FEL ÉS MAJD MEGLÁTOD MI MINDENKINEK A BAJA EZEKKEL A KIS P*CSÖKKEL! nehogymár még magyarázni keljen neked
2010. febr. 27. 13:47
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha-ha szánalmas... gondoltad, most majd te jól megmondod ezeknek a csúnya embereknek akik bántanak, hogy vannak rosszabbak is.

Akkor hadd kérdezzek valamit: Neked mi bajod azokkal akiknek baja van az EMO-kal? Tán azt várod el, hogy mindenki mindenkit elfogadjon úgy ahogy van?

Jó... Akkor te is tedd ezt!

Én is kérdezhetném: Mi közöd hozzá hogy kinek mi tetszik, és mi nem? Semmi. Ki vagy te, hogy megmond kinek mivel legyen baja, és mivel ne? Ezen kéne ám elgondolkozni, és magadba szállni egy kicsit, mielőtt ilyeneket leírsz.

2010. febr. 27. 13:47
 7/34 anonim ***** válasza:
89%
Mert ekkora nyomorék, idióta,szánalmas, egoista, nagypofájú k.öcsögök,mint amilyen te is vagy. Ha semmi közünk hozzá hogy mi van rajtad, hogy nézel, ki, meg milyen barom vagy, akkor miért baj az,hogy utálunk,mint a sz.art? Ha ennyire jók lennétek, nem érdekelne,hogy mi, "egyszerű emberek" mit gondolunk. Mellesleg ez a nyomorék beszéd/írás..nem tudom, mi benne a menő, meg a különleges. Egy 7 éves jobban tud írni. És megsúgom,ez már nem menő. Inkább lőnétek le magatokat. Ja, és engem nem zavar,hogy b.uzik vagytok, legalább nem szaporodik a fajtátok!
2010. febr. 27. 13:54
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
És persze mert beszédtechnikában a női fodrász a példaképük.
2010. febr. 27. 14:17
 9/34 A kérdező kommentje:

" Én azokat sajnálom, akiknek tetszik az emos sminkelés és öltözék de belsőleg nem emo-k és Őket is megkövezik, mert, hogy b*zi emo."-> pózer = divatemo . nem a menőségről van szó. mindekt nem érdkeleh menő vagy nem az akkor is emo-k maradunk ha nemmenő baz.meg. kib@szttírásmód.gyerekek ilyeneken vagytok fennakadva? ugyanmár és mégmi wagyunk a gyerekeskemi ?!pff

"1 nem vágják fel az ereiket, 2nem önyilkos jelöltek,3 nem plázapiccsák .. " ígykeztem ez egyik illető meg bevágja h vágdosság az ereiket. eröl meg ennyit-.-"

2010. febr. 27. 14:20
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg olvasni mielőtt másokra mutogatsz te szerencsétlen. Az az illető így kezdte: "Némelyik emo" = NEM AZ ÖSSZES. Értelmi fogyatékos is vagy?
2010. febr. 27. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!