Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emo-kat miért bas. Ztatjátok?...

Emo-kat miért bas. Ztatjátok? Mi bajotok van velük?

Figyelt kérdés
1 nem vágják fel az ereiket, 2nem önyilkos jelöltek,3 nem plázapiccsák .. Mi bajotok van velük? . Nem.irnak.úgy.ahogy.neked.teccik? <-- közöd. Külsőjük ? inkább csőgatya mint, h alsógatya ki hatméterre lelógó gatya jobbann nézki nem . Póló ---> akármilyen lehet. Hajuk --pop,rock-osok feje, hogy nézki? kiegészítők karkőtő stbb. ezen semi kivetni való nincs. Smink: gothosok - metálosok -poposok fejéhez képest normális már bocs. Nemihovatartozásuk .közöd? rappere, rock-osok közti is van bu.zi.
2010. febr. 27. 13:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

16:16 összefoglalva: a kamaszkorú érzékenyebb, mint a többi. Úgy látja, bármit csinálhat, mindig bőven kap a kellemetlen reakciókból is. Úgy látja, fontos, hogy ne kapjon hideget, csak meleget (milyen vicces ez pont itt, jó, hagyjuk ezt a vonalat). Úgy látja, pont erről az idegesítő jelenségről szól "A molnár, a fia, meg a szamár" c. tanmese is.

Később pedig úgy fogja látni, hogy az említett tanmese arról szól, hogy nem baj, ha jóindulatúan megszívleljük a jó tanácsokat, de nem ritka, hogy kiderül: mindegy milyen felállásban járjuk az utunkat, ha az irány jelentősebb.

2010. febr. 27. 17:24
 22/34 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nincs semmi bajom velük sőt nagyon csipem a burájukat :D:D + a barátom is emo :D(és nem ezé csipem a burájukat)
2010. márc. 2. 21:40
 23/34 Sexylady ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: 02-27 13:47 jól mondta.

Most elmondom hogy nekem konkrétan mi a bajom az emokkal. 1) Nem önálló stílus. Az összes "jellemzőjét" lopta valamiből, (pl a kockás mintákat a ska-ból, a cipőt a deszkásoktól) és az eddig ilyen ruhát viselő embert is emonak beskatujázzák.

2) 14 éves gyerekek, akiknek egyszerűen nem hiszem el, hogy hatalmas világfájdalmaik lehetnek

3)Aki nem az a tipikus világfájdalmas, az pózer. Csak azért mert most ennek kell megfelelni, ennek felel meg. Ha a kék haj, meg a rózsaszín fül lesz a divat, akkor azt hordja.

4)Ezek a gyerekek mindig csak azzal jönnek, hogy a metálosok ilyenek, a punkok olyanok, de ez mindig is így volt, csak eddig nem volt ekkora visszhangja, meg nem arra kéne figyelni hogy milyen a másik, hanem saját maga hülyeségét észrevenni.

5) 2 év múlva ebből az egész emo dologból nem lesz semmi. Amerikában már szerintem nincs is. Divat volt, lejárt, ennyi.

2010. márc. 2. 22:00
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincs semmi bajom én is az volatm még 3-4 éve de nem stílusilag csak zeneileg mivel pont az én lelkivilágomról szoltak,de mostmár kinőttem ebből a lázadókórbol,és figyeljétek meg ti is kifogjátok 16-17 évesen mint pl. a szüleink a depech mode-ot
2010. márc. 2. 22:36
 25/34 anonim ***** válasza:
77%
Már a kérdés feltevéséből is ki lehet következni, hogy miért rühell mindenki titeket. Amúgy meg igenis vagdossátok az ereteket és öngyilkosjelöltek vagytok. De ez részben a média hibája. Manapság már néhány suliban megszakítják az órát 10 percre, hogy reklámozzák a sulirádióban, hogy legyél emós meg mittoménmicsoda. Nevetséges. Hülyegyerekek hülyesége. Ennyi. Jöhet a lepontozás. Ahogy néztek a többiekre, ők is úgy néznek rátok. Ennyi. Meg két bambi meg egy Pepsi meg egy Coca Cola, meg két deci vér, meg fél liter hajlakk. Pontozzatok lefelé de izibe! Nem sikerül elérni a 0%-ot. De azért a 24% se semmi, amin most állok. Hát az embereknek soxor fáj az igazság. Neked is az fáj. Az emó egy betegség, csak ez pszichés. És még ragályos is. Az emberek nem akarják elkapni.
2010. márc. 3. 00:04
 26/34 anonim ***** válasza:
74%

az a baj, itt is mindenki csak oltani tud....ha megnézed az első válaszok még normálisak elmagyarázzák a dolgokat... aztán 1 elkezd oltani és erre (szinte) mindenki beáll a "sorba" és arra megy, hogy minél durvábban beszóljon.

Nem tudom miért jó ez... és ez a baj hogy a legtöbb ember ilyen " én is basztatom mert a másik is basztatja"

... szerintem EZ a szánalmas...

18/f ja és nem vagyok emo és nem vagyok ellene sem, ez is csak egy stílus...

Most lehet engem is oltani, csak mert nem álltam be a sorba...gratulálok.

2010. márc. 3. 00:04
 27/34 anonim ***** válasza:
81%
OK, ha ez oltásnak tűnt (bár a szó jelentését nem tudom, a tüzet szokták oltani) elmondanám, hogy puszta jó szándék vezérelt a látszat ellenére. Ugyanis nem tudják, hogy ez nem csak egy játék. Ez betegség, aminek súlyos következményei lehetnek. Szóval jobb minél hamarabb kigyógyulni belőle, de a legjobb el se kapni. És írtam, hogy a média hibája. Ha már nem tarthat puskát a fejedhez, eléri, hogy tartsd te a sajátodhoz. Ez van. És ettől akarom óvni a jónépet. Szegény jámbor lélek mit sem sejtve kissé depressziós hangulatában felugrik a netre, rögtön beléjük botlik, aztán szevasz. Ha elhiszi az átbaszást, akkor már megy is a sínek közé. Mert a lázadó tizenéves még nem felnőtt. Azt csinálja, amit mondanak. És ezt nem a szerető apuka/anyuka mondja, hanem a drágalátos együttesek, akiket nehogy már elhiggyétek, hogy érdekel a világ gondja meg a mittoménmicsoda. Átbasznak. Hazamegy oszt jót röhög a sok szerencsétlen áldozaton. Aztán kimegy a tévébe és megint felteszi a fapofát meg a depressziós képet, de alig bírja ki röhögés nélkül azt az időt, mert várja a pár millió dolárt, amit a végén zsebre tesz. ENNYI! OKÉS?
2010. márc. 3. 05:22
 28/34 anonim ***** válasza:
81%
Ja, 22/F. Mindenki írogat. Ha annyira érdekel mondok nevet utcát házszámot is. Csak ne kenjétek be vérrek az ablakomat :D
2010. márc. 3. 05:23
 29/34 anonim válasza:
83%
undorító zombik
2010. márc. 3. 06:35
 30/34 anonim válasza:
44%
Én csípem az EMO csajokat, sok jó csak emot ismerek. Semmi bajom velük,és én nem vagyok emo és még is csípem őket, csak egyesek felfújják az ügyet :S
2010. márc. 3. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!