Emo-kat miért bas. Ztatjátok? Mi bajotok van velük?
16:16 összefoglalva: a kamaszkorú érzékenyebb, mint a többi. Úgy látja, bármit csinálhat, mindig bőven kap a kellemetlen reakciókból is. Úgy látja, fontos, hogy ne kapjon hideget, csak meleget (milyen vicces ez pont itt, jó, hagyjuk ezt a vonalat). Úgy látja, pont erről az idegesítő jelenségről szól "A molnár, a fia, meg a szamár" c. tanmese is.
Később pedig úgy fogja látni, hogy az említett tanmese arról szól, hogy nem baj, ha jóindulatúan megszívleljük a jó tanácsokat, de nem ritka, hogy kiderül: mindegy milyen felállásban járjuk az utunkat, ha az irány jelentősebb.
A válasz megírásának időpontja: 02-27 13:47 jól mondta.
Most elmondom hogy nekem konkrétan mi a bajom az emokkal. 1) Nem önálló stílus. Az összes "jellemzőjét" lopta valamiből, (pl a kockás mintákat a ska-ból, a cipőt a deszkásoktól) és az eddig ilyen ruhát viselő embert is emonak beskatujázzák.
2) 14 éves gyerekek, akiknek egyszerűen nem hiszem el, hogy hatalmas világfájdalmaik lehetnek
3)Aki nem az a tipikus világfájdalmas, az pózer. Csak azért mert most ennek kell megfelelni, ennek felel meg. Ha a kék haj, meg a rózsaszín fül lesz a divat, akkor azt hordja.
4)Ezek a gyerekek mindig csak azzal jönnek, hogy a metálosok ilyenek, a punkok olyanok, de ez mindig is így volt, csak eddig nem volt ekkora visszhangja, meg nem arra kéne figyelni hogy milyen a másik, hanem saját maga hülyeségét észrevenni.
5) 2 év múlva ebből az egész emo dologból nem lesz semmi. Amerikában már szerintem nincs is. Divat volt, lejárt, ennyi.
az a baj, itt is mindenki csak oltani tud....ha megnézed az első válaszok még normálisak elmagyarázzák a dolgokat... aztán 1 elkezd oltani és erre (szinte) mindenki beáll a "sorba" és arra megy, hogy minél durvábban beszóljon.
Nem tudom miért jó ez... és ez a baj hogy a legtöbb ember ilyen " én is basztatom mert a másik is basztatja"
... szerintem EZ a szánalmas...
18/f ja és nem vagyok emo és nem vagyok ellene sem, ez is csak egy stílus...
Most lehet engem is oltani, csak mert nem álltam be a sorba...gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!