Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emo-kat miért bas. Ztatjátok?...

Emo-kat miért bas. Ztatjátok? Mi bajotok van velük?

Figyelt kérdés
1 nem vágják fel az ereiket, 2nem önyilkos jelöltek,3 nem plázapiccsák .. Mi bajotok van velük? . Nem.irnak.úgy.ahogy.neked.teccik? <-- közöd. Külsőjük ? inkább csőgatya mint, h alsógatya ki hatméterre lelógó gatya jobbann nézki nem . Póló ---> akármilyen lehet. Hajuk --pop,rock-osok feje, hogy nézki? kiegészítők karkőtő stbb. ezen semi kivetni való nincs. Smink: gothosok - metálosok -poposok fejéhez képest normális már bocs. Nemihovatartozásuk .közöd? rappere, rock-osok közti is van bu.zi.
2010. febr. 27. 13:31
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

a divatpic.sák miatt írják e ezt a stílust... figyelj

normális ember is egós -.-

2010. febr. 27. 14:24
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
NEM, MI AZ ÍRÁSON NEM VAGYNK KIAKADVA. nehogy azt hidd, hogy érdekel itt bárkit is mivel égeted le magad. csináld csak, majd mikor eszedbe jut pár év múlva, milyen kis gyerekes és szánalmas voltál, majd ég a pofád. addig meg csak jártasd itt, mert végülis senkit sem fog meghatni egy olyan fajta kis buzeráns k*csög dumája mint te vagy. SZAL HAJRÁ, FOLYTASD CSAK!
2010. febr. 27. 14:24
 13/34 A kérdező kommentje:
anya'dról beszélsZ?
2010. febr. 27. 14:25
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
komolyan, el se tudom olvasni rendesen, hogy mit írtál...attól vagy felnőttes, mi meg gyerekesek, hogy mi tudunk írni, te meg nem? valami itt nem stimmel...
2010. febr. 27. 14:29
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
én sem értettem amúgy, mit írtál az előbb:D
2010. febr. 27. 14:30
 16/34 anonim ***** válasza:
76%
de hova tűnt damon hill de hova tűnt damon hill?!?!?!
2010. febr. 27. 14:58
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Felérvágódott.
2010. febr. 27. 15:38
 18/34 anonim ***** válasza:
65%

nyugi! sokan bunkók és egy csomó embert elítélnek. Nem lehetek én se önmagam, mert az osztályban ha a nagy "menő" srác meglátja megver, aztán egy pont olyan ízlésü fiúval is jóbavan. Tehát manapság attól függ, hogy milyen nagy p*csa vagy. Nem lehetsz emo, mert akkor szétvernek és lemelegeznek. Ha punk vagy akkor a felnőttek szólnak be. Ha rocker vagy akkor mindenki beszól. A pop meg a rap a mai normál amit nem szólnak meg. Most ez van. Amúgy szerintem aki a kérdezőt bunkózza meg oltja, ajánlom neki azt, hogy inkább a kérdésre válaszoljon! :) Amúgy meg, azért meg tudtok írni, de oltotok még ti vagytok az érettek és a felnőttek?! Gondolkozzatok már...

És tényleg azért ilyenek manapság az emberek, mert aki egyedi az rögtön emo meg nem tudom mi az meg ugye vágja magát-> kész az ellenszenv.

Remélem értelmes válasz lett =)

Peace!

14/L

2010. febr. 27. 16:16
 19/34 anonim ***** válasza:
95%
bocsi 16:16-os, de még te is kicsivagy ahhoz, hogyx megérts, miért lett "leotva" a "kedves" kérdező
2010. febr. 27. 16:29
 20/34 anonim ***** válasza:
91%

"ugyanmár és mégmi wagyunk a gyerekeskemi ?!pff "

Hát nem is tudom, hogy ki a f*szom ír w-vel. Már a magyar nyelv is ciki a kis emos világotokban? Jó lenne, ha elhúznátok a p***ába egy szigetre és ott fürödhetnétek egymás vérében. Rondák vagytok és úgy csináltok, mint ha ti lennétek a központban. A kutya sem kíváncsi rátok!

2010. febr. 27. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!