Emo-kat miért bas. Ztatjátok? Mi bajotok van velük?
a divatpic.sák miatt írják e ezt a stílust... figyelj
normális ember is egós -.-
nyugi! sokan bunkók és egy csomó embert elítélnek. Nem lehetek én se önmagam, mert az osztályban ha a nagy "menő" srác meglátja megver, aztán egy pont olyan ízlésü fiúval is jóbavan. Tehát manapság attól függ, hogy milyen nagy p*csa vagy. Nem lehetsz emo, mert akkor szétvernek és lemelegeznek. Ha punk vagy akkor a felnőttek szólnak be. Ha rocker vagy akkor mindenki beszól. A pop meg a rap a mai normál amit nem szólnak meg. Most ez van. Amúgy szerintem aki a kérdezőt bunkózza meg oltja, ajánlom neki azt, hogy inkább a kérdésre válaszoljon! :) Amúgy meg, azért meg tudtok írni, de oltotok még ti vagytok az érettek és a felnőttek?! Gondolkozzatok már...
És tényleg azért ilyenek manapság az emberek, mert aki egyedi az rögtön emo meg nem tudom mi az meg ugye vágja magát-> kész az ellenszenv.
Remélem értelmes válasz lett =)
Peace!
14/L
"ugyanmár és mégmi wagyunk a gyerekeskemi ?!pff "
Hát nem is tudom, hogy ki a f*szom ír w-vel. Már a magyar nyelv is ciki a kis emos világotokban? Jó lenne, ha elhúznátok a p***ába egy szigetre és ott fürödhetnétek egymás vérében. Rondák vagytok és úgy csináltok, mint ha ti lennétek a központban. A kutya sem kíváncsi rátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!