Lehet utálnak munkahelyen? Mással is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Már 8. hónapja vagyok a munkahelyen , de a mai napig nem sikerült úgy beilleszkednem. A többiek jól el vannak egymással, én meg olyan visszahúzódó különc vagyok, aki senkihez sem szól. Nem tudom, ki mit gondolhat rólam. Lehet kibeszélnek és rosszat mondanak rólam.2013. febr. 5. 11:04
1/8 anonim válasza:
Ha nem szólsz senkihez akkor mit vársz másoktól?
Legyél kezdeményezőbb! Reggel kávézz a többiekkel, menj velük szünetre/ebédre...
Valószínűleg azt gondolják, hogy muja vagy. Már bocs, nem bántás! :) De aki így viselkedik, az hosszútávon nem sok jóra számíthat! Az állásod is rámehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Én értem és ez teljesen igaz, de egyszerűen nem megy :( Sose ment nekem a barátkozás.
2013. febr. 5. 11:36
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák. Meg egy munkahelyen a munkád számít. Szerintem.
2013. febr. 5. 11:37
4/8 anonim válasza:
Szerinted. De vannak olyan emberek, akik azt lesik ki hogyan áll a munkatársaihoz és mennyire tud alkalmazkodni a légkörhöz. Általában ezek a Hr-esek vagy a vezetők. De előfordulhat egy-két rosszindulatú munkatárs is, akinek ha nem váltod ki a szimpátiáját, akkor úgy dönt hogy ki fúr a pozíciódból. Az ilyeneket egyébként könnyen észreveszed, ha figyelmes és rutinos vagy. Ők pletykálkodnak a legtöbbet és persze a legkevesebbet dolgoznak. Mégis úgy tűnik a vezetőknek, hogy mennyire szorgalmas és rátermedt munkaerők. Ez azért van így mert nagyszerű színjátékosok! Benyalják magukat oda ahol érdekük fűződik hozzá és akiktől tartanak vagy akik csak nem szimpatikusak, azokat kirúgatják szép lassan!
5/8 anonim válasza:
Még valamit hozzáfűznék (tapasztalat):
Dolgozhatsz akármennyit, csinálhatod ezt látványosan vagy a háttérben, ha valaki kispéciz magának, akkor csak idők kérdése az elbocsátásod.
Én így lettem munkanélküli tavaly!!! :( Egy kis kígyónak köszönhetem, hogy hónapok óta álláskereső vagyok!
Ha visszagondolok, sok mindent másképp csináltam volna már! Állj a sarkadra, ha szereted a munkád! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mik meg nem történnek :( Sajnálom.
2013. febr. 5. 12:16
7/8 anonim válasza:
Én 7hónapja dolgozom egy munkahelyen. Valaki,vagy valakik azt mondták a főnökömnek,hogy nem értek semmihez. Erre módosították a határozatlan szerződésem 3hónapra. Körbekérdeztem mindenkit,hogy mi a problémája velem,de mindenki azt mondta,hogy semmi,és jól dolgozom. A főnök meg nem mondja meg a panszkodó nevét. Sajnos vannak kétszínű emberek,akikkel vigyázni kell,kibeszélnek,rosszat mondanak a hátunk mögött. Ez van nem számít mennyire vagy nyitott,vagy visszahúzódó.
8/8 anonim válasza:
Még csak annyit tudok hozzátenni,hogy jobb ha nézünk másik munkahelyet még mielött késő lesz! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!