Valaki már volt úgy iskolában, munkahelyen, hogy nem vett fel bugyit, melltartót vagy alsógatyát?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 20:32
1/11 anonim válasza:
Én nap mint nap melltartó nélkül járok suliba!
17/F
2/11 anonim válasza:
Nem, nem is tervezem ezt a "mutatványt" megcsinálni!
4/11 anonim válasza:
számomra bármilyen napja van az embernek, akár rossz, akár nagyon jó, valamennyit muszáj hogy adjon magára.. és az, hogy valaki nem vesz fel melltartót/fehérneműt, az az igénytelenség legnagyobb határait üti.. ne haragudj kedves kérdező, ez nekem ez a véleményem.:)
5/11 anonim válasza:
én egynap otthonmaradt a táskám is a sulkóból keltem melletemvolt a nadrágom gyorsan felvettem elfelejtettem izélni ömm gatyotvenni és sulkoba vettem észre h mikor lejöttaslccem a fanszörzetem majnem odacsipte:DDDDD Nekedvolt már ilyen??
6/11 anonim válasza:
volt már melegben,hogy alsogatya nélkül mentem suliba, meg olyan is, hogy tangába 16 f
7/11 anonim válasza:
Nyáron rövid gatya alá nem szoktam alsót venni.
8/11 anonim válasza:
Nem nagy valami,én egész nyáron bugyi nélkül voltam suliban.
L13
9/11 anonim válasza:
Melltartó életemben ha kétszer volt rajtam, akkor is csak azért, mert nagyon átlátszó volt az alkalmi blúzom.
10/11 anonim válasza:
Ma bugyi nélkül mentem iskolába
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!