Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi értelme így az életnek?

Mi értelme így az életnek?

Figyelt kérdés
annyira, de annyira csúnyának látom magam és az utcán is megnéznek, sőt rajtam is nevetnek. Már egy fél éve ennyire rossz az önértékelésem, többször gondoltam öngyilkosságra is, úgy érzem, ma este megteszem.
2009. szept. 4. 11:14
1 2
 1/16 anonim válasza:
Ne legyél már hülye. Pl lány vagy vagy fiú és mennyi idős?
2009. szept. 4. 11:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Inkább tegyél ellene.
2009. szept. 4. 11:23
 3/16 A kérdező kommentje:
20, fiú.
2009. szept. 4. 11:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Van aki szép, van aki okos, van aki egyik sem. Elfogadod magad, vagy műtét, de nagyon fáj, esetleg nem fogadod el magad, és tönkre mégy lelkileg. Kb ilyen lehetőségeid vannak.
2009. szept. 4. 11:28
 5/16 A kérdező kommentje:

Igen, értem én, de tudod, milyen emésztően rossz érzés, amikor rajtad nevetnek?

Miért nem lehetek átlagos?? Miért kell olyan csúnyának lennem, hogy rajtam nevessenek? Az, meg, hogy ne érdekeljen... Akit nevettek már ki, az tudja, hogy milyen érzés.

2009. szept. 4. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál még, hogy tenni kellene ellene? Pl ha a tartásoddal van baj, akkor arra oda tudnál figyelni. Ha a bőröddel, akkor bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz menj. Ha a hajad sem áll sehogy, akkor bízd a fodrászra. Ha van rajtad némi felesleg, akkor sportolj. Járj úszni, az fogyaszt is és a tartásodon is javít. Ha netán még szemüveges is vagy, és nem áll jól, akkor vegyél kontaktlencsét. Mindenen lehet változtatni, ne add fel!
2009. szept. 4. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Mivel nem vagy elégedett?
2009. szept. 4. 11:37
 8/16 A kérdező kommentje:
A fejemmel van baj... elállóak a füleim és az orrom is elég nagy, ráadásul a fejformámmal sem vagyok elégedett.
2009. szept. 4. 11:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Új frizura? Kondizz, gyúrj a testedre. Kemény munka/sport megtanít, hogy ne legyen időd állandóan magaddal foglalkozni.
2009. szept. 4. 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ezt a videót nézd végig!!!Remélem segít:

[link]

És semmiképpen ne akarj végezni magaddal!!Nem véletlen, hogy megszülettél, van célja az életednek!És nem az, hogy így érjen véget!Hidd el,hogy fontos vagy!!!Akik kinevetnek a külsőd miatt, azok szívtelen emberek, nem tudják átérezni azokat a dolgokat, amik másnak nehézséget okoznak!Hidd el, hogy fontos vagy, és biztos vannak olyanok akik így szeretnek, akik ragaszkodnak hozzád!

Kérlek tényleg néz végig a videót!Aztán írj!

2009. szept. 4. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!