Mi értelme az életnek, ha úgyis meghalunk?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 11:55
2/9 anonim válasza:
Semmi értelme sincs önmagában, miért nem fogjátok már fel?
Annak van értelme, ha az életen belül meg szeretnél valamit valósítani, de önmagában sosem lesz értelme.
4/9 anonim válasza:
kinek mi.
szerintem az az élet értelme, ami ha nem lenne, meg tudnál halni érte. szóval nélküle nem lenne értelme az életednek. nekem ilyen pl. a családom.
5/9 anonim válasza:
Érdekes de egyben jó kérdés.
Én megmondom őszintén nem tudom mi az értelme de nem is érdekel. Vannak céljaim és próbálom megvalósítani. Próbálom mindenben a jót keresni és kihasználni, hogy élek.
6/9 anonim válasza:
Elég sok értelme van..és ha nem vettétek még észre akkor elég felszínesek és hülyék vagytok.
7/9 anonim válasza:
Mi értelme a halálnak, ha úgyis élünk? :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem minden okkal történik..az is hogy megszülettél..tehát valamit meg kell tenned az életedben. Egy ember néha nem is hinné hogy m,ennyire hatással van másokra..szerintem egyszerűen fantasztikus hogy élhetünk..használjátok ki :D egyszer élünk végülis nem?! :)
9/9 anonim válasza:
ma 18:03
Így van, nagyon jól látod. Bár azon a részen, hogy "egyszer élünk" egy kicsit pontosítanék: Nem egyszer és nem is többször élünk, hanem folyamatosan, pont ettől olyan király az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!