Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap tesi, most mi legyen?

Holnap tesi, most mi legyen?

Figyelt kérdés

Holnap lesz tesi óránk,és nekem pont megvan:(Tampont még sose használtam,és nincs is itthon,elmenni venni nem tudok,szóval ha akarnék se tudnák tampont használni.Holnap lesz a 3.nap,kedd reggel jött meg.Szerintetek azt a 1órát ki lehet bírni simán bugyival is?

16/l

2009. szept. 2. 16:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
simán bugyival??? te betétről még nem hallottál? 16 éves vagy! könyörgöm, tudd már megoldani!
2009. szept. 2. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
imán bugyival??:SNEM BIRNÁD KI!!!Max jól beégnél,mert ha ugráltok is,meg ilyesmi...tuti átznál!!Tehát betét,nyugi nem ltszik naci alatt!!!
2009. szept. 2. 17:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
mért nem szólsz a tanárnak?nálunk így szokás pedig férfi.ha azt mondod "nem tudsz tesizni aznap" ő tudni fogja miért
2009. szept. 2. 17:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nálatok hogy van, de nekem a régi sulimban ha egy lánynak épp megjött, szólt a tanárnak, és nem tornázott. Legalábbis tuti, hogy megjött, mert semmi hülés vagy ilyesmi nem volt, de a tanár azt mondta, hogy "Nem tornázik, mert éppen...khm...beteg..."

Az új sulimban még nem tudom, hogy van, mert csak most megyek először középsuliba! ^^

Szerintem csak megérti a tanár, ha pedig nem, akkor fogadd meg a lányok tanácsát, mert ahhoz már nem értek... :)

15/F

2009. szept. 2. 17:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg hivatkozz hasgörcsre, és kérj felmentést!

Még sose volt ilyen eseted?

2009. szept. 2. 17:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Jah és...nálunk is férfi volt a tanár!

15/F

2009. szept. 2. 17:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos megérti a tanár a bajodat...nem ciki szólni neki!!!

Másnem anyukáddal irass egy igazolást!!

2.válaszoló voltam

23/L

2009. szept. 2. 17:09
 8/16 anonim ***** válasza:
ez nem semmi! azért nem tesizel, mert a gép elött ülsz és nem tudsz leugrani tamponért? az évfolyamon szinte mindenki betéttel tornászik. Az életből is kiszálsz "azokon" a napokon? hülye kifogás...
2009. szept. 2. 17:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem érdekli a tanárt, ha épp megvan. Szerinte attól még lehet tesizni, ha görcsölünk, akkor meg kérjünk egy orvosi felmentést és csak akkor vagyunk felmentve tesi alól. De ne legyél már béna, tegyél be betétet, nem lesz semmi bajod. 16 éves vagy, most jött meg vagy mi, hogy ennyire nem tudod, mit tegyél?-.-
2009. szept. 2. 18:06
 10/16 A kérdező kommentje:
köszi h lehurrogtatok.már 3éve megvan,de eddig tesin nem nagyon öltöztem át,amikor meg volt pedig egyáltalán nem.de most új suliban vagyok,itt szigor van,nem mondhatom a tanárnak h megvan.és betéttel mégis csak gáz ha úgy futok nem??szabadidő naci alatt átlátszik:(
2009. szept. 2. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!