Kit hogy visel meg a régóta tartó munkanélküliség?
Figyelt kérdés
Családosok, vagy nem családosok, akik mondjuk a tartalékaikat élik felfele. Mi jár napról napra a fejetekben? Segítsünk egymásnak, ki milyen taktikával keres melót, válogat, mit tesz meg azért, hogy jobb legyen?2013. jan. 23. 13:11
11/23 A kérdező kommentje:
bocsi mármint most lesz egy hónap múlva, már egy éve, hogy az vagyok.
2013. jan. 23. 13:37
12/23 anonim válasza:
Kulturáltabb társadalmakban teljesen hétköznapi bevett szokás, hogy egy pályakezdőnek nem adnak fizetést az első hónapokban. A nagyobb probléma hogy itthon még ilyen feltétellel se nagyon vesznek fel releváns tapasztalattal nem rendelkezőket.
13/23 A kérdező kommentje:
Hát valóban nem fizetnek, vagy hitegetnek és utána mégsem.
2013. jan. 23. 13:52
14/23 anonim válasza:
Első pár hónapban még oké, de én olyannal találkoztam, hogy évekig nem adnak egy forintot se...
15/23 A kérdező kommentje:
Áh azért évekig már nagy lúzernek kell lenni ahhoz, hogy robotolj másnak szerintem.
2013. jan. 23. 14:04
16/23 anonim válasza:
Én már nem is keresek,úgyse venne fel senki!
17/23 A kérdező kommentje:
És akkor így mit akarsz? már ha komolyan írtad ezt.
2013. jan. 23. 14:39
18/23 anonim válasza:
Ügyeskedni akarok,ebből -abból megélni,vagy vállalkozni,megtalálni a világ legjobb "bizniszét".De hogy havi 63 ezerért robotoljak egy gyárban,azt nem nagyon szeretném.
19/23 A kérdező kommentje:
Ilyen téren igazad van, hogy most 67 ezerért sokan 12-úznek, azért lássuk be, nagy marhaság. Ha meg muszály, mert gyerekek vannak, hitel, stb, okés, de akinek mindezek nincs, azt nem kell lenézni, mert egyenlőre még megteheti, hogy válogasson. ilyenkor az irigység is jelen van szerintem.
2013. jan. 23. 14:46
20/23 anonim válasza:
Nem nézem le őket,tudom hogy a muszáj a legnagyobb úr. Ezért sem szeretnék gyereket egyelőre,mert ilyen világba felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!