Kiszeretnék menni külföldre, de nem tudom, hogy előbb tovább tanuljak-e-lehetőleg lediplomázzak, ha sikerül-vagy menjek egyből, ne vesztegessek több időt?
Arra gondoltam,hogy azért egy itthon megszerzett diplomával jobban tudnék kint boldogulni.
Viszont másfelől,már így is úgy érzem,hogy sok időt vesztegettem el.Jó nem vagyok még olyan idős (21 múltam) de akkor is .
köszönöm előre is,ha valaki tanácsot ad! :)
hát igen ,ebben igazad van,csak nekem érettségin kívül, nincsen más papírom sajnos ... :/ és sokat szoktam hallani ,hogy minél tovább tanulni ,mert az mindig jól jöhet ,ha van egy papír.
Eleinte persze ,amíg nem beszéli valaki a nyelvet ,én is ezt hallottam,hogy gyárban ,meg hasonló helyeken kell dolgozni,de,ha később jobban megtanulja ,akkor talán már dolgozhat ,is az adott szakmájában? vagy nem ?
nem tudom ,mert mennék is nagyon ,csak közben ,már most is érzem magamon ,mikor nyelvet tanulok,hogy kicsit kiestem ebből az egészből,mert mióta leérettségiztem eltelt több ,mint két év. és hallottam már sok olyan embertől,aki idősebb korában ült vissza az iskolapadba,hogy soha nem késő tanulni ,de nem tudom ... mi van,ha akkor már nem fog annyira jól az eszem?
Igen ,igazad lehet ,kint valószínűleg tényleg a szakmával lehet boldogulni jobban (legalább is kezdetekben)
köszi ,hogy írtál!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!