Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Üdv Mit ajánlotok milyen...

KeRD. kérdése:

Üdv Mit ajánlotok milyen oldalt nézzek meg vagy hol keresgéljek?

Figyelt kérdés

Jártas emberkékhez fordulnék segítségért. Egy kedves ismerősöm belevágott egy pár éve a patkolásba, jár el dolgozni és már-már patkol is. És szeretném megajándékozni egy patkoláshoz szükséges szettel. Tudom nem egy olcsó mulatság.:)

Viszont nem igen konyítok ehhez, de ha meg rákérdezek nála akkor rájön mit akarok. Köszönöm előre is a segítséget!!!

tegnapelőtt 22:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem lebeszélni akarlak róla, de a legtöbb patkolókovács akit ismerek nagyon érzékeny arra, hogy milyen eszközökkel dolgozik, teljesen vaktában, főleg kvázi laikusként (patkoláshoz én is az vagyok) nem ajánlanám ilyen formában. Az se mindegy, hogy ő milyen módszerrel dolgozik és ahhoz konkrétan milyen eszközök kellenek. Esetleg valahogy máshogy nem tudnád megszervezni, pl beszélgetsz vele róla hogy milyen eszközöket szeretne és megmutatja vagy ilyesmi? Vagy elmenni vele egyszer és megnézni miket használ és az alapján keresni?

Nem negatív hozzászólást akartam ezzel, csak ez egy nagy kiadás, főleg úgy, ha olyat veszel amit nem tud használni /nem olyat szeretne

tegnap 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!