Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire múlik az emberen,...

Mennyire múlik az emberen, hogy milyen munkája lesz? Előfordulhat hogy tanul az ember, mégis kimegy külföldre, mert nem talál munkát itthon egyszerűen. Végül a mekiben köt ki vagy takarít. Túl sok a rajtunk kívül eső tényező.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Sok múlik az emberen, de nem csak az, hogy mennyit tanult, hanem, hogy milyen jól adja el magát. Persze szerencse is kell, mert ha éppen nem keresnek olyan ember sehol se, akkor tudhat bármit is.

Sok a rajtunk kívül eső tényező is, de nem véletlenül mondják, hogy "Mindenki a maga szerecséjének a kovácsa." Neked is tenned kell érte.

tegnapelőtt 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Sok az ember

Keves a munka

tegnapelőtt 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Szopcsi,nyalcsi.

Ezek a készségek a legkifizetődőbbek.

tegnapelőtt 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Új helyekre kell utazni
tegnapelőtt 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha tanultkent 1 hónapnál tovább kell mekizzen vagy takaritson külföldön , akkor valamit nagyon rosszul csinál.
tegnap 11:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Te is tudod hogy ez nem feltétlen igaz. Ha nem adnak sehol sem egy esélyt arról nem én tehetek.
tegnap 12:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Rowling is munkanélküli volt. Hányszor utasították el a könyvét is?
tegnap 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Sokszor, ahogy mas irokat is.

De nem mindegy hogy munkat keresel vagy könyvet adsz ki.

Megint kérdés hogy mit jelent a tanult. Nem minden tudás ugyanolyan értékes/keresett a munkapiacon.

Érettségim sincs, mégse voltam munkanélküli az utobbi 20 évben otthon.

Külföldön csak tech munkára jelentkeztem szakiranyu végzettség vagy relevans tapaszralat nelkul, egy percet nem mosogattam vagy takaritottam.

Vannak munkatarsaim akik mekiztek vagy arufeltölőztek, de rovid ideig. Most meg szakmaban, vagy ahhoz közel dolgoznak.

tegnap 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!