Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes vagyok (1 hónapos...

Ha terhes vagyok (1 hónapos vagy kevesebb körül) és nem eszek mert nem tudok, akkor a magzat elpusztul bennem vagyis akkor elvetélek? (Betegség miatt nem tudok enni)

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

A testedetből fogja kinyerni azt, amire szüksége van.

De a betegség is hatással lehet a babára.

Tessék orvoshoz fordulni. Főleg ha huzamosabb pár napról is van szó.

Emellett, ha éhes nem is vagy. Legalább rendes házi leveseket tessék inni. Vagy krémleveseket, facsart vagy turmixolt gyümölcsöket.

Tápanyag azokban is van.

Folyadékbevitelre csak-csak van igényed.

Minden folyékony, lédús kajával együtt alap lenne amúgy is a napi 2-3 liter folyadékbevitel.

Legalább erre ügyelj, ha nem megy le egy falat szilárd étel sem.

tegnapelőtt 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

Nekem van egy autoimmun betegségem, amitől tünetek esetén alig bírok enni, mert olyan fájdalmas. Természetesen a terhességem elején is előjött, az váltotta ki. A szokott gyógyszeremet se szedhettem rá, plusz az orvosok, akik jól ismerik (mert ritkább betegség), mind szabin, mert karácsony körül volt. Kb. 2 hétig napi 1-2 joghurton éltem. A nőgyógyászok azt mondták, rengeteget igyak, mert terhesen amúgy is nagyobb a folyadék igény.Igyekeztem én, de nem ment túl jól. Szerencsére megmaradt, teljesen egészséges.

Próbálj meg azért enni, de legalább sokat inni.

tegnap 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Én sem ettem, hánytam és hánytattam magam és sajnos a 12 hét előtt elhalt.
tegnap 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Kulcsszavakban ott az anorexia.

Neked meg nagyon nem kene gyereket vallalnod, a sajat demonjaiddal se tudsz megkuzdeni, ez a gyerekvallalassal csak ezerszer rosszabb lesz. Kezdve a terhesseggel, amikor a tested bizony elegge megvaltozik es talan soha nem is lesz olyan, mint regen.

Gondold ezt at, de nagyon. Meg van idod ra, de azert ne huzd ki a vegeig, egy abortuszt elintezni nem 2 perc.

tegnap 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 az anorexia önmagában étvágytalanságot jelent. Az anorexia nervosa lelki eredetű étvágytalanságot. Ez utóbbi egy evészavar neve. Az is betegség, nem tud ellene tenni az ember segítség nélkül. Persze ha ez a helyzet, akkor óriási felelőtlenség volt teherbe esni.

Kérdező, bármi is a helyzet, mindenképp kérj segítséget egy megfelelő szakembertől.

Ha huzamosabb ideig nem tudsz enni, akkor igen, a magzat halálát okozhatja.

tegnap 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:

A másik kérdését törölték - ezután nyíltan kiírta, hogy szándékosan el akar vetélni. Még a linkből látszik:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

"hogyan-tudnam-otthon-elvetetni-a-magzatomat-kb-1-honapja-vagyok-terhes"

tegnap 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!