Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én sokmindenbe belekezdtem, aztán abba is hagytam.Sport, tanulás, szakma, zene.De olyan is van, hogy valami érdekel, pl felsőoktatás, másik szakma, embereken segítés, aztán pár perc vagy pár hét múlva már nem.Mondjuk 23 éves vagyok, úgyhogy nagyon már nem válogathatok.Ha van köztetek ilyen, megköszönném ha leírná a véleményét.
2009. aug. 29. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ehhh 23 vagyok, ugyanebben a cipőben járok...:) Tudom mi lehet veled, kezdesz kifutni az idöböl, egy csomó dologról lecsusztál, és parázol ugye?? Nem tudom, én is csak bízok a jövőben, meg próbálom megfejteni magam, h mit is akarok.. csak sajnos a környezetem ezt nem tolerálja..."tudd már hogy mi akarsz lenni"....szar ügy.
2009. aug. 29. 00:39
 2/3 A kérdező kommentje:

"Tudd már hogy mi akarsz lenni."Igen, nagyon ismerős:)

Az a baj, ha belekezdek is valamibe, ami már nagy szó, nem tudom hogy mennyi idő múlva fogom megunni, ezért is nem kezdek bele.Pedig olyan szívesen megcsinálnék sokmindent, ha örök életű lennék, csakhát ugye rövid az élet.

A helyzet pedig az, hogy most már nagyon a szakmára kell koncentrálnom, mert lassan el kéne tartanom magam.Reggel 5-kor kell kelnem, hogy 6-ra beérjek dolgozni.Most egész hónapban túlóra volt, délután 4-ig vagyok.Fél 5 mire hazaérek, fürdök, kajálok, nézem a tévét, netezek, aztán 10-kor, legkésőbb 11-kor le kell feküdnöm, hogy valami emberi arcom legyen, amikor reggel dolgozni megyek.Mire van időm?A maradék időt szeretném már lazítással, pihenéssel eltölteni.Semmi kedvem edzésre járni, otthon dolgozni satöbbi.

2009. aug. 29. 01:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Miért ne válogathatnál?

Egy valamit tanulj meg! Soha ne csinálj olyan dolgot, ami nem érdekel! Úgyhogy ha valami éppen érdekel akkor abba kezdj bele, aztán amit megtanulsz már nem felejted el, lehet, hogy még hasznát is veszed majd. Aztán ha majd valami más érdekel akkor kezdj bele abba...

De mindig a szivedre hallgass, ne a logikusságra!

2009. aug. 30. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!