Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem bírom már. Mit csináljak?...

Asdnoname kérdése:

Nem bírom már. Mit csináljak? Többi infó lent.

Figyelt kérdés
Szóval elmesélem akkor az egész sztorit. 9.-es vagyok új osztály,új suli ami teli van fiúkkal ,mert fiúknak való szakok vannak itt. Első 2 hónap után megismertem a suliba körülbelül 50-60 embert most is körülbelül olyan 70 max 80 embert ismerek akiknek köszönök is már.... persze az osztállyal együtt. Az a gondom ,hogy ez pont olyan suli ahol nagyon sok a Debreceni híresség.... És hát aki híres azokból jórésze egoista nyomorék :) Szóval osztályomba van 1 banda amibe egyik se looser meg híresek jó része 9en vannak benne és hát én se vagyok looser a saját városomba ahol lakom (35000fős város) van némi hírnevem meg rengeteg spanom van a saját városomba nagyon sok mindenkit ismerek... Na szóval be akartam társalogni ebbe a bandába sikerült is ,de nem rég körülbelül 1hónapja megmondtam a véleményem egy debreceni hírességnek az osztályba és azóta kerültem a bandát nem is érdekelt még a gyerek se le se szarom azóta is... Van neki 1 jó spanja aki ugyanígy híres de még páwa is -.- és nagyon nagy egója van még nagyobb mint akivel össze vesztem pedig akivel össze vesztem neki jobban van mire... de ő is egoista csak ennyire azért nem .... Szóval amióta össze vesztünk ő meg a spanja állandóan szopatnak .... a banda maradék 7 tagja közül 5el még azóta is rohadt jóba vagyok a többi 2vel nincs gondom de nem beszélek velük. És hát persze nekem nehogy azzal gyertek hogy csak találok valakit az osztályból mert nekem a mai normális divatos, nem egóból de vagány emberekkel lógok,spanolok.... A divatot követem szóval kinézetre megfelelek a városomba felkaroltak az itt lévő hírességek és így lettem én is megjegyezve jópár ember fejébe a városomba... persze nekem is van egóm de azért debreceniektől levagyok maradva különböző 2 világ van a városom meg a debreceniek között.... na mind1 térjünk vissza a suliba azóta mindig szopatnak engem pl ma is angol órán dobáltak radírral, törött ceruzával nekem spanom azt mondta nyeljem le az egészet és ha már nem bírom áljak fel és verjem jól arcba őket... itt a gond egyik MMA-zik másik meg thai-boxolt én nekem meg egy span mutatott fogások szóval verekedési tudásom egy nullátok kicsit jobb ..... Tehát ha meg pofáznék neki a banda ellenem fordulna és elég nekem ők is meg úgyis velük lenne mindenki nem ismernek engem ott.... pl múltkor 2 banda tag mellé ültem felálltam kihúzták előlem a széket és leseggeltem a földre :DD ami vicces volt mert jó haverok akik csinálták ezt előttem meg ült akivel össze vesztem elkezdi: háháháhá nyomorék ekkora csicskát meg stb.... én meg lenyeltem hozzá se szóltam csak röhögtem de már nem bírom lenyelni ezt a sok csicskaságukat -.- mind a 2 pattogni szokott pl: ma késtem óráról 2percet a busz késett elkezdi: milyen jogon késel mondom: kussolj már el hülyegyerek franc kérdezett ... elkezdi: he engem ne hülyegyerekezz .... Tehát azt hiszik magukról ők mindent megtehetnek szóban, tettekben de én meg még megse védhetem magam mert már pofáznak akkor ha védem magam szóban ..... Már suliból szeretnék lógni annyira nem bírom ... Pedig annyi spantól kértem tanácsot mind azt mondták vagy nyeljem le vagy verjem meg őket, meg azt is ,hogy egyébként 4es tanuló vagyok ennyiből különbözöm tőlük külsőre hasonlóak vagyunk csak ne mvagyok ekkora páwa semmi fülbevaló,páwahaj csak felállítom a hajam mert nagy a hajam meg csőgatya + v nyakú meg 1 kapusznyis pulcsi rá és kész .... na szóval 4es tanuló vagyok és mondta span majd egyszer nekik leszek fontos mikor én nekem lesz munkám, pénzem ők meg koldulnak ,hogy türelem fordulni fog a kocka mert csomó mindenből bukik a bandából legalább minden tag 1 tárgyból bukásra áll persze akivel rosszba vagyok vagy 5-7 tárgyból azt hiszem.... De évvégére úgyis kijavítják szóval nem fognak megbukni szerintem bár jó lenne... na szóval aki átérezte az tudja milyen kellemetlen már gondolkozom azon is hogy hogyan rugassam ki a suliból magam mert anyu nem enged át másik suliba azt mondta nem ér meg ennyi nyomorék hogy a jövőmet oda dobjam kikell bírnom a csapások fogok még kapni nagyobb pofonokat is olyanokat mikor már azt mondom hogy nem is lehetne rosszabb... igaza van anyunak de akkoris ő nem éli át én meg igen ..... suliból is lógni akarok sokszor volt mikor este 11kor kimentem boxerbe a -5fokba és fél óráig ki ültem hogy felfázzak és sikerült is csak ,hogy ne kelljen menni mert nem bírom meg már azon is gondolkozom hogy dejó lenne nem lenni a világba nem lenne ez a sok tré érzés -.- de úgyse merem megtenni mit tegyek hogy végre vagy békét leljek velük és hogy ne használjanak ki mert régebben pont ez a 2 tag használt ki és ezekután megmondtam a véleményem nekik pl pénzt kértek kölcsönbe de vissza se hozták meg kaját adtam ha kellett meg cigit .... hogyan fogadjanak be még jobban a bandába és hogyan leljek akkor velük békét? mit csináljak ha megint szopatnának? Tervezem thai-boxra járást mostmár mert kellesz egyébként ..... Ha beszólnak mit mondjak nekik.... Kivel lógjak akkor addig a banda tagjaival vagy mással? Hogyan szerezzek hírnevet a suliba hogy rájöjjenek mikor hírnevem lesz a suliba hogy fontos tag legyek és békét kössenek velem? Tehát a fő lényeg a BÉKE,BARÁTSÁG,KITARTÁS ..... legfőbb most mert egy ideig tűrnöm kell hogy akkor nyeljem le vagy ne tűrjek nekik? Gondoljátok el az egészet képzeljétek el ahogy szopatnak ahogy ki röhögnek és velük vannak egy csomóan.... persze a bandából sokan mikor rajtam röhögnek akikkel rosszba vagyok 1 szót se szólnak de ebből csak 4 ember aki igazán .... Gondoljátok el mégegyszer és értelmes választ mostmár csak ti tudtok segíteni ..... nagyon kellemetlen sose volt bajom ilyenekkel hogy kiközösít majdnem az egész osztály ...
2013. jan. 10. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyet sohase felejts el; bármilyen nehéz is valami, túléled, és te fogsz győzni!!

ha ez megnyugtat, akkor már csak három év! ;) na, jó.. tudom, milyen szar érzés ez, tehát én átérzem. nem tudom miért nem engedi anyukád hogy átiratkozz másik suliba. szerintem máshol sokkal jobb lenne. ülj le vele a nappaliba, szobádba, és... ezt meg kell beszélnetek. el kell ezt mondanod neki. ha nem ért meg, akkor apukáddal is beszélj. semmiképp se csinálj olyan dolgot amit megbánsz. pl; nagy hülyeség volt, hogy kiültél -5 fokba, mert ez egyáltalán nem tett/tehetett jót neked. ebből még felnőtt korodba is betegségeid lehetnek. na, jó, nem akarok papolni, csak azt szeretném mondani, hogy beszélj anyukáddal/apukáddal, mert ez így nem mehet tovább! remélem meggyőzöd őket! ;) sok szerencsét!

2013. jan. 12. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát kicsit gázosan álok amjd eléjük de beszélek velük :D mert nekem sose volt bajom a barátokkal sokszor már mondja anyu hogy itt böszörménybe annyi baráttal lógok mivan már velem:D
2013. jan. 13. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:
:D egyébként ma volt valami? beszóltak?
2013. jan. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!