Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fejleszteném póker tudásom...

Peck kérdése:

Fejleszteném póker tudásom valami segìtség? (bövebb info lenn)

Figyelt kérdés
Régebben baráti körben és online játszottam most kezdtem el újra foglakozni vele.Úgy érzem vihetem vele valamire. Nem vicc ebből szeretnék megélni! Van pár könyvem és filmem a pókerezés elméletéről,de ennél sokkal több kell tudom.Online versenyeken van pár elég jó eredményem első sorban ott szeretném magam fejleszteni.Bármi amitől jobban tudok játszani könyv,film,valami internetes oldal esetleg tapasztaltabb játékosoktól pár tipp mindnek nagyon örülnék.

2013. jan. 3. 05:00
 1/6 anonim ***** válasza:
tudod az online poker olyan mint a műpin@.....hasonlít,meg valami olyan az érzés,de mégsem az igazi.....
2013. jan. 3. 08:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Fantasztikus habár műpin.t nem próbáltam,de biztos igazad van. Értem,hogy vicces akartál lenni,de tudom,hogy mi a külömbség online és rendes póker közt,ha kérhetem normális válaszokat.
2013. jan. 3. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
hidd el,ezt normális válasznak szántam....de akkor ,hogy értsd:a fészbúkos baráti tábor sem olyan,mint egy hús-vér iazi baráttal elmenni beszélgetni egyet egy jó kis csehóba...ahol pl.lehet pókerezni---és nem olyan a lapjárás,mint amilyet a rendkívül fejlett pókerszofvetverek osztanak le,figyelve az online játékosok kvalitását......
2013. jan. 3. 11:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen ez ìgy van nem vitatkozom,de nem azt kérdeztem melyik a jobb vagy,hogy ìrj véleményt. Egy másik kérdéshez tökéletes válasz,de nem ehez.
2013. jan. 3. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
pokerstrategy.com, de akkor fogsz a legjobban fejlődni ha rengeteget játszol ;D
2013. jan. 3. 20:02
 6/6 anonim válasza:

Magyarul pár könyv megjelent (Ekren kiadó), illetve Pokerstrategy.com. Ha tudsz angolul, akkor a 2+2 oldal, ott aztán lehet tanulni! :)

Aztán van még a Youtube, vagy ha torrentezni akarsz, és onnan leszedni sok filmet, cikket: thepokerbay.org

Sok sikert!

2013. jan. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!