Csak én nem bírom PSY-t? 13/l
Figyelt kérdés
Van most ez az ugráló koreai hapsi aki Gangnam-style-ozik. Először még elnéztem,jól van majd eltűnik a rádiókból,de most már irritál,hogy állandóan azt ordibálják az emberek,hogy "oppá gángám sztájl" és én idegbajt kapok tőle.Baj ha én inkább Guns N Roses-os/Muse-os vagyok?2013. jan. 4. 16:49
1/4 anonim válasza:
Izlesek es pofonok,viseld el ;) En is elviselem a depis zeneket uvoltozo, 12-13 eveseket akiknek fingjuk sincs arrol,hogy mi az a depi :D szerintem meg nem rossz amugy a gangnam style, nekem legalabbis kivetelesen tetszik :DDD es egy ideig nem fog eltunni a radiokbol,ne remenykedj szerintem, 1 milliard nezettseg a jutubon..(y) :dddd
14/L
2/4 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy ez az idióta el fog tűnni hamarosan a TV-ből/rádióból, és nagyon sajnálatos, hogy elérte a célját, hogy akárcsak az előttem levő 14 éves hozzászólónál, teljesen elvette az emberek eszét. Mert egy ilyen lepusztult, zenének nevezett hulladékot tekintenek zenének, és lett a példakép.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem peldakep, es nem is kedvenc zene vagy ilyesmi :) csak egyszeruen jo enekelni a baratnoimmel,ha itt vannak nalam, mert rogton feldobja a hangulatot :D de persze az neha engem is idegesit, ha vegigmegyek az utcan es mindenki telefonjabol a gangnamsztajl szol, de szepen berakom a fulhallgatomat, es had szoljon ;)
Amugy az elso vagyok :))
4/4 chris0823 válasza:
hát egyet érzek veled! tiszta szívemből utálom a gangnam stylt! megsúgom neked ez ellen nem nagyon tehedsz semmit. sajnos. de ha már úgy kivagy akadva mint én akkor ne hallgas rádiót vagy ha éppen az megy kapcsolj gyorsan el és ne foglalkoz azokkal akik erre a szarra táncolnak/énekelnek mert nem normálisak. sajnos csak ennyi tippem van. sok sikert a túl éléshez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!