Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel telnek a reggeleid?

Mivel telnek a reggeleid?

Figyelt kérdés
Szeretnék kialakítani valami pofás reggeli rutint. Annyira tetszik, amikor regényekben olvasom, hogy egy kávé mellett leülnek minden reggel elolvasni az újságot! Ti mivel töltitek el a reggelt? Főleg olyanok válasza érdekelne, akiknek azért van egy-másfél órájuk indulás előtt, tehát nem rohamtempóban kell elkészülniük.
2009. aug. 27. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én felkelek és gépezek, igazán izgalmas tevékenység. Remélem tudtam segíteni.
2009. aug. 27. 22:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Jelenleg az én reggeleim is így telnek.:)

Ezt szeretném valami izgalmasabbra változtatni. De azért köszi a jó szándékot! :)

2009. aug. 27. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Kimegyek a konyhába, bekapcsolom a rádiót és reggelizek.
2009. aug. 27. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül élnék(amit nagyon szeretnék) akkor zenével kezdeném és tök jól érezném magam, dehát itt sajnos nem lehet...
2009. aug. 27. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az én reggelem azzal telik, ha páromnál vagyok, hogy ébresztgetem, ami nem megy túl sikeresen, majd kb. 11 körül lejutunk reggelizni. :D

Ha otthon vagyok, felkelek, wc, víz ivás, sorozat nézés, de most jön a suli, így suliba való készülődés lesz.

2009. aug. 28. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Nekem nagyon izgalmasak a reggeleim. 1 órával indulás előtt kelek. Felkelés után jön egy kiadós hányás, persze nem ok nélkül, kisbaba van a pocakomban. Tehát kijön a vacsora. Utánna felötöltözök, kólát iszok, üldögélek és nézek ki az ablakon. Indulás előtt közvetlenül jön még egy róka, ezúttal nem a vacsora, hanem az előb megivott kóla.

Ajánlom neked ezeket a reggeleket, tuti izgalmasabb, mint gépezni:)

2009. aug. 28. 14:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsónak: boldog babavárást!

A többieknek is köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 29. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék kialakítani valami rutint de nem megy a suliba 8 előtt 2 percel érkezem mivel nagyon közel lakok a sulihoz így 7 30 körül kelek fogat mosok pisilek fésülködök felöltözök van hogy reggel palolok be és ennyi. nem birok felkelni elég hamar
2009. dec. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!