Mit csináljak? Olyan semmittevősen telnek a napjaim. Semmi hasznosat, értelmeset nem csinálok.
Délelőtt iskolában vagyok, délután itthon tanulok(már ha sikerül nekiülni, de akkor is alig várom hogy vége legyen), vagy gépezek, este tv-zek...és ez meg egész nap.
Olyan sablonos, nem érzem hasznosnak magam...
Azta! Mintha én írtam vna! Szerintem próbáld ki azt először is, h gépezés helyett mondjuk olvasol vagy tornázol egy kicsit. Vagy az esti tévézés helyett mondjuk csinálj egy pizsibulit, hívd meg a bnőidet! Biztos h jól fogtok szórakozni! :)
L/13
A barátommal minden nap suliban találkozok, plusz hétvégén is vagyok vele.
Nem, nem bulizós fajta de arra nem is vágyom hogy hétvégente elmenjünk vhova bulizni, hanem arra hogy a hétköznapjaim változatosabbak legyenek. Sajnos egy kis faluban élek ahol nem sok lehetőség van semmiféle kikapcsolódásra, ahhoz hogy abarátommal-barátnőimmel találkozzak 1 órát kell buszoznom...
Nekem is 1 órát kell utaznom be Pestre, hogy valami elfoglaltságot találjak, és esetlegesen 2 óra múlva megunom és hazajövök, magyarul meg se éri elmenni, de még is megteszem! Jön a tavasz, felpattansz a biciklire és lenyomsz pár km-t! Vagy felkapsz egy plédet meg egy könyvet, napszemcsi fel és kifekszel majd a fűre és olvasol, persze nadrágba és pulcsiba, de attól még üdítő, frissítő hatása van! Ezt persze csak 1 hónap múlva tudod megtenni..
A suliba nincsenek ilyen szakkörök, hogy röpi, kosár, vagy kézműves? Arra is simán elmehetnél!
Hát, próbálj verset, novellákat, regényt írni, vagy rajzolj! Lehet, hogy igazi művészlélek vagy. Amúgy én is kis faluban élek, és én ezzel töltöm a délutánjaimat, még pénz se kell hozzá nagyon. :)
Képezd magad.:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!