Csak én vélekedem így a szilveszterről? Nálatok hogy telnek a szilveszterek?
Kettesben mást is lehet csinálni a tv nézésen kívül :)
Ellenben, ha neked ez nem jön be, akkor nyugodtan menj bulizni, esetleg a párod is magaddal viheted.
nem tudom, hogy hány éves vagy (20? 25? 30?)
rendezhetnétek a pároddal házibulit, meghívtántok pár barátot, együtt iszogatnátok, fölköszöntenétek egymást, meg mittudomén.... nem lenne eröltetett, mert otthon lennétek, de mégis egy buliba.
Minden év úgy telik el ahogy kezdődik!Ezt ne feledd!!
Bassz ba, szívj be és sexeld át az újév kezdetét :D:D:D
21 vagyok:)
igazából ezt a tv-nézést csak egy példaként írtam.
itthon lakok a szüleimmel, ők is az övéivel, és mindenki otthon lesz, szóval a romantikázás kizárva, a tv nézésen, egy kis alkoholizáláson. és a szexen kívül igazából más nem megoldható. amúgy utolsó válaszoló, tavaly ezt csináltam, amit írtál, de annyira nem jött be amikor több napig hulla voltam utána :)
Átmenni egymáshoz semmiből sem tart. Az a minimum, hogy együtt töltitek...
Nálunk mindig vagy csak úgy vagyunk valakinél, iszogatunk, beszélgetünk, utóbbi időkben kártyázgatunk, aztán meg adja magát a többi. Néha kimondottan házibuli van, és nem kell nagyra gondolni, 10-15 haver jön ilyenkor össze.
Esetleg befizethettek valahová egy szilveszteri partira, de ott idegenek között lesztek. Ettől függetlenül lehet jó is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!