Hogyan telnek a napjaid? Elégedett vagy vele?
Figyelt kérdés
köszi:)2009. máj. 12. 16:25
1/6 anonim válasza:
Igen, nagyon elegedett vagyok!
Van munkahelyem, egy rendes parom es egy aranyos lanyom :))
Egyszoval boldog vagyok! :)
2/6 anonim válasza:
én elégedetlen vagyok... az egyetlen nap a hétből, amikor jól érzem magam, a péntek, mert akkor egész nap lovardában lehetek... legszívesebben az egész életem lovak között élném le, de erre még most nincs lehetőségem :( a többi nap egyetemre járok, de nem igazán érdekel,amit tanulok,unom az órákat is, nem szeretem a helyet, ahol lakom, az egyetlen dolog, amit szeretek a mindennapjaimban, az a párom és a közös éjszakai séták a csendes, hűvös városban
3/6 anonim válasza:
Én tanulok, tv-zek, olvasok és gépezek egy nap. Őszintén szólva nem vagyok megelégedve a napjaimmal mert sokszor van rossz kedvem, sokszor csak ülök és bámulok ki a fejemből. Keveset vagyok a barátaimmal (csak suliban) és nehezen veszem rá magam, hogy kimozduljak. Szeretnék valami elfoglaltságot is, de eddig egy sem volt a kedvemre való. Minden nap félek attól, hogy egy újabb csalódás ér. Szóval nem nem vagyok elégedett.
4/6 anonim válasza:
Nekem a napom: suli, itthon gépezés, tanulás zongora/gyógytesi/zenetöri/aerobik, tanulás megint, tv-zés, és alvás. Csak a koránkelés a baj, meg az, hogy kikészítenek az osztálytársaim. Amúgy jól elvagyok.
5/6 anonim válasza:
most lett vége a szorgalmi időszaknak, szóval sok szabadidőm lesz, bár nem volt már sok órám, szóval az jó volt
azért vagyok kicsit elégedetlen, mert (diák)munkát keresek, és nem találok olyat, ami feküdne
de olyan dolgok várnak rá a nyáron, ami előre boldogít, és minden nap várakozás, ami feldob már most--> nyaralás párommal, barátokkal, kerti buli, Sziget, zp, szalonnázás, póker :D
szóval összességében, igen, elégedett, amivel nem vagyok, azon is próbálok változtatni
6/6 anonim válasza:
Nem. Három nap alatt aludtam 7 órát, egy vizihulla szebben néz ki nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!