A lányok miért nem barátkoznak?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok és a kérdésem arról szól, hogy miért nem nyitottak, barátságosak egymással a lányok. Szívesen barátkoznék, de valahogy csak fiúkkal sikerül, annak pedig rendszerint nem lesz jó vége. Vannak olyan témák, amiket jobb lenne egy értelmes lánnyal kitárgyalni, de egyszerűen nem találok.2013. jan. 8. 19:48
1/3 anonim válasza:
én is ilyen vagyok és csak 2 barátnőm van akik iskolába járnak velem a többi netes
leginkább fiú barátaim vannak de hát kellenek lányok is
Nekem osztályból egy láyn barátnőm sincs én meg még 4 lány akik jó flegmák és mellé 31 fiú
A lányok inkább a szálkát keresik a másikba ha megtalálják nem barátkoznak inkább cikizik egymást ha meg van közös téma akkor rögtön mások lesznek...
én meg hát úgy nézem a dolgokat akivel lehet beszélni és van közös téma azzal meg kell ismerkedni ez személytől függ leginkább
3/3 A kérdező kommentje:
:)
2013. jan. 8. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!