Most komolyan mért vásárol mindenki az Aldiba meg a Lidlibe?
Te hol élsz? Nem ebben az országban az bizos.
Azért vásárolok Aldiban mert olcsók a termékek, és teljes mértékben szzarok a márkájukra, érted? Nem mindenki az óriásLCDtévés-xboxos-iphoneos-bmw tulajdonos rétegből való. Én mindig ott veszem a ketchupot és a tusfürdőt is, és elkell hogy mondjam; maximálisan megvagyok vele elégedve. Nem kaptam cifrafosást a ketchuptól, és nem nőtt ki gorilla szőr a bőrömön a tusfürdőtől. Na erről ennyit.
Nekem az Aldi, Lidl, Tescó, ezek mind messze vannak. Dehogy megyek ki oda, főleg gyalog nem mennék.
4 saroknyira van egy Spar, oda szoktam járkálni.
A házunk mellett van egy CBA, de az tényleg drágább, így oda ritkábban megyek, max üdítőért, ha nem akarom messzebbről cipelni.
Én a felsoroltakba pusztán azért nem járok mert messze van. De attól még hogy valami saját márkaként van feltüntetve nem biztos hogy gagyi. Sok esetben márkás gyártók termékei a az áruházlánc saját nevén forgalmazva, elég csak megnézni a csomagoláson a gyártót.
Amúgy meg bizony van akinek minden forint számít és teljesen igaza van hogy nem veszi meg drágábban ugyanazt.
Aldiban még nem voltam, itt Lidl van. Csak jót tudok mondani róla, ott vesszük a tejet, sajtot, tésztát (ami olasz), és rengeteg JÓ minőségű német cucc van.
Az chipsek, meg tartósítószeres kaják amúgy sem jönnek szóba, sem a tusfürdők meg tisztálkodási cikkek, és üdítőt sem veszek ott. Nem is próbáltam.
Ez a külön márkája, a Crivit, tapasztalatom szerint nagyon jó minőségű német termék, sok cuccom van onnan.
Vegyük pl. a kesztyűt, 2500 Ft, membrános, többrétegű, szélálló de lélegző szövet. Az Intersportban ugyanez ez, csak más névvel és kinézettel, 10000 Ft-tól kezdődik. És minőségre ugyanaz.
Tehát vannak jó dolgok, csak meg kell tanulni válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!