Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most komolyan mért vásárol...

Most komolyan mért vásárol mindenki az Aldiba meg a Lidlibe?

Figyelt kérdés
Senki ne probálja már meg bemesélni hogy jo meg megéri mert semmi márkás terméket nem árulnak csak olcso sajátgyártásuakat amik közel sem hinném hogy megérik tekintve hogy majdhogynem mindenben rosszabb egy olcso noname termék egy jobb márkásabb terméknél kivéve az árát. Persze van egy két jo dolog amit lehet ott kapni de egy normális tusfürdöt vagy ketchapot nem lehet egyikbe sem venni.
2013. jan. 5. 01:03
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Akkor menj a CBA-ba vagy a Coopba. Ott megveheted ugyanazt a minőséget másfélszeres áron.
2013. jan. 5. 01:11
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz a minöség mert jobb ez nem vita kérdés. De van Spar meg Match vagy Tesco...
2013. jan. 5. 01:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Te hol élsz? Nem ebben az országban az bizos.

Azért vásárolok Aldiban mert olcsók a termékek, és teljes mértékben szzarok a márkájukra, érted? Nem mindenki az óriásLCDtévés-xboxos-iphoneos-bmw tulajdonos rétegből való. Én mindig ott veszem a ketchupot és a tusfürdőt is, és elkell hogy mondjam; maximálisan megvagyok vele elégedve. Nem kaptam cifrafosást a ketchuptól, és nem nőtt ki gorilla szőr a bőrömön a tusfürdőtől. Na erről ennyit.

2013. jan. 5. 01:26
 4/20 anonim ***** válasza:

Nekem az Aldi, Lidl, Tescó, ezek mind messze vannak. Dehogy megyek ki oda, főleg gyalog nem mennék.

4 saroknyira van egy Spar, oda szoktam járkálni.

A házunk mellett van egy CBA, de az tényleg drágább, így oda ritkábban megyek, max üdítőért, ha nem akarom messzebbről cipelni.

2013. jan. 5. 02:46
 5/20 anonim ***** válasza:

Én a felsoroltakba pusztán azért nem járok mert messze van. De attól még hogy valami saját márkaként van feltüntetve nem biztos hogy gagyi. Sok esetben márkás gyártók termékei a az áruházlánc saját nevén forgalmazva, elég csak megnézni a csomagoláson a gyártót.

Amúgy meg bizony van akinek minden forint számít és teljesen igaza van hogy nem veszi meg drágábban ugyanazt.

2013. jan. 5. 09:52
 6/20 anonim válasza:
Én se értem,a Lidl még oké,de az Aldi....amúgy meg sokan leszólják a Tescot,hogy nem elég jó minőségű az áru....hát könyörgöm,jó áron lehet jót találni csak időigényes....mi vásárolunk tescoba,sparba,lidlbe,mindegyikben megvesszük ami onnan kell,és ennyi.
2013. jan. 5. 09:59
 7/20 anonim válasza:
Én a Lidlbe sokat, mert sok a magyar cucc és megfizethető. Magyar a tej, a tejföl,avaj, sok sajt, a zöldésgek, etc. , . Sztem a lagtöbb magyar árut kínáló áruház. Amikor zöldalmát akartam venni a CBA-ba olasz zöldalma volt, a Lidl-be szabolcsi. :-/ Szal ennyit a CBA a magyar üzletlánc hamis szlogenről. Az Aldit nem szeretem vmiért, 2x voltam bennt , de valamiért taszít. A tesco a legócskább sztem. A lidl-s majonéz isteni finom, a tesco ehetetlen. Húst azonban kizárólag szinte mindig kis hentesnél veszem, aki termelőktől hordja az árut.
2013. jan. 5. 10:26
 8/20 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolonak gratulálok az igényességéhez :D Elég ha nem kapsz cifrát a ketchaptol meg nem nö gorillaször a tusfürdötöl :))
2013. jan. 5. 15:17
 9/20 A kérdező kommentje:
A magyar dolgoknak én is örülök és mindnehol azt választom ez alap de sosem fogom szeretni ezeket az aldis lidlis cuccokat
2013. jan. 5. 15:19
 10/20 anonim ***** válasza:

Aldiban még nem voltam, itt Lidl van. Csak jót tudok mondani róla, ott vesszük a tejet, sajtot, tésztát (ami olasz), és rengeteg JÓ minőségű német cucc van.

Az chipsek, meg tartósítószeres kaják amúgy sem jönnek szóba, sem a tusfürdők meg tisztálkodási cikkek, és üdítőt sem veszek ott. Nem is próbáltam.

Ez a külön márkája, a Crivit, tapasztalatom szerint nagyon jó minőségű német termék, sok cuccom van onnan.

Vegyük pl. a kesztyűt, 2500 Ft, membrános, többrétegű, szélálló de lélegző szövet. Az Intersportban ugyanez ez, csak más névvel és kinézettel, 10000 Ft-tól kezdődik. És minőségre ugyanaz.

Tehát vannak jó dolgok, csak meg kell tanulni válogatni.

2013. jan. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!