Te mit tennél ha ilyen rossz munkahelyed lenne?
Még nincs 1 éve hogy itt dolgozom, ez ez első munkahelyem.
A főnököm egy idegbeteg. Már az elején észrevettem de mostanra már nagyon kinyílt a csipája. Ha valami nem tetszik neki akkor már kiabál velem, szó szerint ordít, mással még nem hallottam volna hogy így ordított a főnöke pedig volt aki nagyon elhúzta a munkát vagy szarul csinált valamit, velem meg ott mindenki előtt ordít.
Már szinte kérdezni se merek tőle semmi mert olyan stílusban válaszol...
Velem még soha nem beszéltek így, még apám se pedig ő is szigorú.
A főnök egy csaló. Nem vagyok bejelentve, útiköltséget nem fizet, kajaidőt le kell dolgozni. Az útiköltségből annyi elmegy hogy a napi béremből 3.500 marad mire hazaérek. Alig van mostanában munka és ha így folytatódik akkor havonta átlagosan 50.000et keresek. Pár napra elvileg be voltam jelentve, el is kérte az adataimat de én semmit se írtam alá, üzemorvost se láttam.
Csak azért vagyok még itt mert most nincs kilátásban másik munkahely és azért kifizetett eddig mindig.
Nem szeretek itt dolgozni, lassan már gyomoridegem lesz ha mennem kell melózni.
Nagyon kevés az állás a környéken, jóformán csak ismerősön keresztül lehet találni. Ezt is ismerősön keresztül találtam, csak még az ismerősöm se tudta hogy ilyen ez az ember.
Én is férfi vagyok és ő is, csak jóval idősebb nálam.
Biztos hogy egy forintot se fogok rákölteni.
Más munkahelyen szoktak lenni céges kaják, évente 3-4. Itt még egy se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!