Mit csináljak? Nagyon rossz vagyok matekból sé felvételiznem kell?
14 éves vagyok és középiskolába kéne felvételiznem és teljesen bepánikoltam, hogy sehova nem fognak felvenni
3as vagyok matekból és járok különórákra.. ott tök jól megy hazajövök gyakorolnom kéne a matekot erre nem értem. :( És már egy hete sírok mert félek hogy nem lesz jó a felvételim semmit nem tudok a törtekről próbálok gyakorolni de mindig előjön a pánik.. Nálatok nem volt ilyen? Hogy kezeljem?
Értem hogy ezért pánikolok de van okom rá mert pl ezt az egyszerű feladatot se tudom megoldani: (/=törtvonal)
15/10*10/18-25/10*13/12-10/15+12/45
pedig ez elvileg a közepes kategóriába tartozik a hajdu könyv szerint én meg tökre nem értem, annyira jutottam hogy
15/10*10/18-25/10*13/12=-375/360
És ennyi..
nem megy tovább, sehova nem tudom rakni ezeket a számolásokat, mindig eszemb jut hogy mindjárt felvételi és bekönnyezek nem tudom mi bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!