Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon rossz...

Mit csináljak? Nagyon rossz vagyok matekból sé felvételiznem kell?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és középiskolába kéne felvételiznem és teljesen bepánikoltam, hogy sehova nem fognak felvenni

3as vagyok matekból és járok különórákra.. ott tök jól megy hazajövök gyakorolnom kéne a matekot erre nem értem. :( És már egy hete sírok mert félek hogy nem lesz jó a felvételim semmit nem tudok a törtekről próbálok gyakorolni de mindig előjön a pánik.. Nálatok nem volt ilyen? Hogy kezeljem?

2013. jan. 2. 12:50
 1/4 A kérdező kommentje:
És itthon is kértem hogy segítsenek, anya elmagyarázza de akkor sem megy... a nővérem pedig tesz rá.
2013. jan. 2. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen most azért pánikolsz, mert valamibe belekezdtél, és nem úgy megy, mint a karikacsapás. A matek az nem olyan, hogy leülsz és beseggeled, illetve nagyon sok múlik a hozzáálláson. Matekozni nem lehet úgy, hogy türelmetlen vagy, leszarod bepánikolsz. Ha nem érted a feladatot, ott vannak az Obádovics könyvek, illetve az internet.
2013. jan. 2. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem hogy ezért pánikolok de van okom rá mert pl ezt az egyszerű feladatot se tudom megoldani: (/=törtvonal)

15/10*10/18-25/10*13/12-10/15+12/45

pedig ez elvileg a közepes kategóriába tartozik a hajdu könyv szerint én meg tökre nem értem, annyira jutottam hogy

15/10*10/18-25/10*13/12=-375/360

És ennyi..

nem megy tovább, sehova nem tudom rakni ezeket a számolásokat, mindig eszemb jut hogy mindjárt felvételi és bekönnyezek nem tudom mi bajom

2013. jan. 2. 13:11
 4/4 anonim válasza:
Hát nem vagyok egyedül matekból én is teljesen sötét vagyok előre félek mi lesz a felvételin : / Sokat számít hogy milyen az átlagod és hogy milyen suliba jelentkezel.A 7. év végét és a 8. félévet is nézik na meg a szóbeli (ha van) A magyar annyira nem lesz szerintem rázós szóval ha azt megírod vagy 35 pontra a matekot is megpróbálod vagy 25-re biztosan felvesznek : )
2013. jan. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!