Ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy webcamerázok a barátommal erre apu bejön és fingik anyám meg itt volt a konyhában (itt vagyok a nappaliban és a konyhát meg a nappalit elválasztja egy pult) és böfög egy nagyot.. Nagyon hallatszott mondta is,hogy csak nyugodtan,de nagyon kínos volt. Majdnem sírtam.. Szerintetek mennyire cikis az eset? Jól van még ha én csinálnám ezt,de a szüleim?

2012. dec. 27. 18:52
 1/8 anonim válasza:
100%
Még mindig jobb mint mikor én kamoztam ,anyám nem tudta és feljött meztelenül ....
2012. dec. 27. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Igaz hogy egy természetes folyamat és otthon vannak a szüleid, de hát ja, ez így azért elég gáz. :D
2012. dec. 27. 18:58
 3/8 anonim válasza:
100%
az én anyám egyszer mikor webcamoztam olyat fingott... és elég ciki volt!...
2012. dec. 27. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
hát cikinek ciki... de hidd el az ő családjukban is így van
2012. dec. 27. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
A lényeg hogy nem te csináltad. Hidd el, ő is tudja milyen degeneráltak a szülők, mivel neki is van belőle kettő.
2012. dec. 27. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked ciki , de a kamera másik oldalán én röhögtem volna . :D Úgyhogy nyugi van !
2012. dec. 27. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Cikinek ciki, de holnapra már el is felejti a barátod. :)
2012. dec. 27. 19:54
 8/8 anonim válasza:
szerintem naluk is igy mennek a dolgok. Amugy gaz de te vagy vele nem anyudek.en biztos szakadtam volnaxd
2012. dec. 27. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!