Mit szotatok rajzolgatni a füzetetekbe ha mondjuk órán unatkoztok?
Figyelt kérdés
Én valahogy sosem tudok semmit rajzolni mert nem jut eszembe semmi xD ti hogy vagytok ezzel? Ha akartok képet is linkelhettek!2009. aug. 26. 13:15
2/18 anonim válasza:
family guy szereplőit..és ahhoz írok jó kis szövegeket.kész a képregény:DD
padtársak nagyon birják:DD Tanárok kevésbé:D
3/18 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat:) Mondjuk én egyszer South Parkos figurákat rajzoltam a padra, tök jó lett szerintem, de aztán másnap letörölték. Ez fura, mivel sosem látni hogy takarítanál, csak pont most:)
2009. aug. 26. 13:34
4/18 anonim válasza:
Én a könyveimbe szoktam South Parkot, Próbáltam Simpson családot is de az fejből nem megy annyira, mindig fura lesz :D Meg bármit ami eszembe jut...néha nekem sincs ötletem. Vagy van mikor dalszöveg részleteket írogatok.
17/L
5/18 anonim válasza:
Rajzolni nem tudok, de mindig teli voltak firkálva a füzeteim. Kis geometriai alakzatokkal, ezeket színeztem, "kockáztam" be. Tőlem csak ennyire tellett :) Már dolgozok, de egy két unalmasabb telefonos megbeszélésnél még mindig "alkotok". Itt se néz ki kultúráltabban a füzetem amibe jegyzetelek.
6/18 anonim válasza:
szövegkiemelővel, színes tollakkal kockákat, virágokat, pillangókat, szíveket szoktam:D vagy dalszövegeket írok le...vagy a barátom nevét :) vagy volt olyan is, hogy kipróbáltam a barátom vezetéknevét az én keresztnevemmel meg hasonló variációk, ha összeházasodunk:D ilyen csak egyszer volt, de ki is radíroztam rögtön, nem kell, hogy valaki meglássa :D
7/18 anonim válasza:
szíveket, virágokat, felhőt, napot, barátom nevét x) ♥ lány vagyok ez van :P
9/18 anonim válasza:
én a tanárt egy fejszével a hátában
10/18 A kérdező kommentje:
:)Én is lány vagyok, és valahogy én mindig sziveket rajzolok. Nem tudom miért lehet ez:D:D Én a tanárt egyszer úgy rajzoltam le, hogy informatika órán mindneki szembe van a tanárral, én elöl ülök szóval mindenki láthatja a monitorom. És hát a tanár magyaráz a táblánál, én meg elkezdtem lerajzolni, aztán meg én is ilyen baltákat rajzoltam bele meg minden. Egész osztállyal tartja röhögtünk:D
2009. aug. 26. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!