Most kezdtem unalmamban rajzolgatni. Érdemes lenne tovább próbálkozni? Vagy hagyjam inkább? Szóval a képeimről kéne vélemény.15/L
a 3 .egész jó
de azért nem nagy szám
Ne firkálj, rajzolj..
Szerintem egy életre felejtsd el a papírt és a ceruzát..
Nem elég kidolgozott rajzok, de azért van hozzá érzéked.
Több időt fordíts egy-egy rajz elkészítésére.
Figyelj kérdező,
Ez a dolog nem arról szól, hogy mi itt mit szólunk a rajzaidhoz. Sokkal inkább az a lényeg hogy szeretsz-e rajzolni. Ha szeretsz, akkor sokat fogod csinálni és egyre ügyesebb leszel.
Az a lényeg hogy a tevékenységedben örömöd leljed. Nem mások véleménye. Lásd a legtöbb művész csak a halála után lesz ismert, mert a kortársai egyszerűen nem értékelik. Szerinted ha Pablo Picasso megkérdezte volna az utcán pár ember véleményét hogy a kubizmus jegyében készült ábráihoz mit szólnak, akkor egyöntetű elégedettséget jeleztek volna felé? Kétlem... (Ja fogalmam nincs milyen stílusba nkezdett festeni különben :) de kétlem hogy sokaknak tetszettek volna a munkái akkoriban.. sőt, ma sem :D )
Próbáld meg téll jobban kidolgozni.
Meg,ha te jól érzed magad rajzoláskor,akkor nyugodtan rajzolj.(:
És tényleg,sztem senki se sértésnek akarta szánni amit írt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!